Laatste nieuws over denemarken
1 t/m 20 (van 89 artikelen)
29 aug 1:20
In de Zweedse stad Malmö zijn vrijdagavond rellen uitgebroken toen minstens 300 mensen bijeen waren gekomen om te demonstreren tegen anti-islamacties in de stad.
28 aug 8:26
Kanker komt in Nederland vaker voor dan in de meeste andere landen van de Europese Unie.
15 jun 5:52
Reizen binnen een flink deel van Europa is sinds maandag weer toegestaan. Het negatieve reisadvies is voor zestien Europese landen opgeheven.
28 mei 13:53
De gedeeltelijke heropening van het onderwijs in Denemarken heeft niet geleid tot een opvallende toename in het aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus onder scholieren.
12 mei 10:02
De corona-epidemie in Denemarken blijft ondanks de versoepeling van lockdownmaatregelen in hevigheid afnemen.
29 apr 17:01
Denemarken, dat langzaam de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan opheft, heeft de uitbraak onder controle gebracht, zei de premier woensdag.
6 apr 21:51
Denemarken gaat de drastische coronamaatregelen versoepelen. Als het aantal nieuwe besmettingen en doden stabiel blijft, kunnen vanaf 15 april basisscholen en kinderdagverblijven weer open.
21 jan 15:39
Denemarken is van plan om de verkoop van lachgas aan minderjarigen te verbieden.
18 sep 16:06
De arrestatie volgde na een internationaal aanhoudingsbevel namens de Deense autoriteiten
18 jul 17:29
Drie mannen zijn in Marokko ter dood veroordeeld voor de moord eind vorig jaar op twee Scandinavische toeristen
30 jun 16:23
Soumia Daoudi (Denemarken) en Jihane Ouarkzizm (Italië), beiden 17 jaar oud, scoorden 20/20 op het baccalaureaat examen.
27 jun 21:02
Marokkaanse aanklagers hebben de doodstraf geëist tegen de drie hoofdverdachten van de moord op Scandinavische toeristen.
6 jun 11:35
Deense nationalisten hebben bij verkiezingen woensdag een flinke afstraffing gehad. Nadat de stemmen waren geteld werd duidelijk dat het politieke klimaat in Denemarken was omgeslagen naar een links georiënteerde regering.
31 mei 9:51
Drie verdachten hebben bekend dat ze de twee Scandinavische vrouwen hebben vermoord, die in december in het land aan het backpacken waren.
7 mei 16:39
Een extreemrechtse politieke partij die de uitzetting van alle moslims eist en het land bewaart voor zijn 'etnische gemeenschap', zal voor de eerste keer deelnemen aan de verkiezingen in Denemarken.
8 mrt 18:03
De 14 personen worden vervolgd voor het delen van de beelden van de executie van één de slachtoffers.
7 mrt 14:32
De 24-jarige in Kopenhagen geboren rechtsbuiten had het met beIN Sports-verslaggever Abdelilah Afiri kort over een mogelijke carrière als A-international. Een specifieke voorkeur heeft Younes Namli niet. Wel vindt hij dat de eerste gegadigde - of dat nou Marokko of Denemarken is - de meeste waardering uitspreekt.
5 jan 17:30
Saïd Mansour is de eerste Deense burger die zijn nationaliteit verliest en wordt gedeporteerd vanwege een terrorisme-veroordeling.
1 aug 19:05
Honderden Denen hebben in Kopenhagen gedemonstreerd tegen het nieuwe verbod op het dragen van gezichtsbedekking.
6 jun 9:20
Denemarken heeft een 'oplossing' gevonden voor afgewezen asielzoekers: die moeten naar een opvangkamp op een 'niet erg aantrekkelijke' plek elders in Europa en buiten Denemarken.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi