Laatste nieuws over deurne
1 t/m 20 (van 40 artikelen)
12 feb 13:03
In een school aan de Meester de Jonghlaan in Deurne is vrijdagochtend een steekpartij tussen twee leerlingen geweest.
24 dec 11:46
De 28-jarige Zakaria G. is woensdag in hoger beroep vrijgesproken van betrokkenheid bij de geruchtmakende overval op juwelier Goldies in Deurne.
12 dec 18:00
Als het aan justitie ligt gaat de derde dader van de fatale overal op een juwelierszaak in Deurne drie jaar de cel in.
27 nov 9:17
Een zestienjarige jongen uit het Brabantse Deurne wordt verdacht van een reeks aanrandingen in zijn woonplaats.
12 aug 17:13
"Heel erg opgelucht, blij en emotioneel" is de juweliersvrouw van juwelierszaak Goldies in Deurne nadat ze woensdag te horen had gekregen dat ze niet wordt vervolgd voor het doodschieten van twee overvallers vorig jaar.
9 jun 12:47
Het gerechtshof in Den Bosch gaat juweliersvrouw Marina horen, die vorig jaar twee overvallers van Marokkaanse komaf doodschoot tijdens een overval op juwelierszaak Goldies in Deurne.
23 apr 16:45
De man die is veroordeeld voor betrokkenheid bij de fataal afgelopen overval op juwelier Goldies in Deurne vorig jaar, gaat in beroep.
10 apr 16:39
Juwelier Willy S. uit Deurne is vrijdag veroordeeld voor wapenbezit. Het gaat onder andere om het pistool waarmee vorig jaar in zijn winkel twee overvallers werden doodgeschoten.
8 apr 13:57
Voor zijn betrokkenheid bij de geruchtmakende overval op juwelier Goldies in Deurne is de 28-jarige Zakaria G. woensdag veroordeeld tot drie jaar celstraf.
1 apr 13:09
Honderden mensen hebben dinsdagavond in Deurne wind en regen getrotseerd en meegelopen met een stille tocht voor Iris Claassen.
27 mrt 12:40
Juwelier Willy S. (54) uit Deurne moet donderdag voor de rechter verschijnen voor verboden wapenbezit.
25 mrt 20:28
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft woensdag tegen een 28-jarige man 3,5 jaar gevangenisstraf geëist voor betrokkenheid bij de fatale overval op juwelier Goldies in Deurne in maart vorig jaar.
25 mrt 12:21
De zogenoemde 'derde overvaller' van juwelier Goldies in Deurne, Zakaria G., moet zich woensdag verantwoorden voor de rechtbank in Den Bosch.
7 jan 13:33
Nabestaanden van de overvallers die omkwamen bij de overval op een juwelierszaak in Deurne eisen alsnog vervolging van de betrokken juweliersvrouw.
19:05
De 27-jarige man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de fatale overval op juwelier Goldies in Deurne blijft voorlopig in de cel zitten.
23 sep 13:52
De juwelier die eind maart in zijn winkel in Deurne werd overvallen door twee mannen wordt vervolgd voor vuurwapenbezit.
17 sep 20:14
Juweliersvrouw Marina Sanders wordt niet vervolgd voor het doodschieten van twee overvallers in haar winkel.
1 aug 19:25
De man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de fataal verlopen overval op een juweliersechtpaar in Deurne, is vrijdag overgeleverd aan Nederland.
2 jul 17:41
Een man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de in maart fataal verlopen overval op een juweliersechtpaar in Deurne zit vast.
8 mei 17:36
De man van het juweliersechtpaar die eind maart werd overvallen in Deurne is officieel geen verdachte meer.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi