Laatste nieuws over deurne
21 t/m 40 (van 40 artikelen)
18 apr 15:28
De juwelierszaak in Deurne waarin eind vorige maand twee overvallers werden doodgeschoten, is vrijdag weer open.
15 apr 12:07
De zus van een van de doodgeschoten overvallers van de juwelier in Deurne heeft de politie niet alleen informatie gegeven over een derde, maar ook mogelijk een vierde dader.
14 apr 11:52
Juweliersvrouw Marina Sanders schoot op de overvallers omdat ze in 'blinde paniek' was.
11 apr 16:52
De buurtvader uit Eindhoven die zei een derde dader van de overval op juwelier Goldies in Deurne te kennen, komt op zijn uitspraken terug.
11 apr 15:47
De buurtvader uit Eindhoven die zegt een derde dader van de overval op juwelier Goldies in Deurne te kennen, heeft de burgerplicht hem aan te geven.
9 apr 14:45
De extreemrechtse groep Identitair Verzet gaat zondag in het Eindhovense stadsdeel Gestel huis aan huis bij mensen langs om hen op te roepen een derde dader van de overval op juwelier Goldies in Deurne aan te geven.
7 apr 17:47
Advocaat Bénédicte Ficq, die de familie bijstaat van de 29-jarige Marokkaanse overvaller die werd doodgeschoten in juwelier Goldies in Deurne, wil de beelden bekijken die bewakingscamera's van de overval hebben gemaakt.
7 apr 13:57
Wegens financiële tekortkomen leek het er lange tijd niet naar uit te zien dat een van de dode overvallers in Deurne niet naar Marokko gevlogen kon worden. Stichting Bladi besloot via Facebook een inzameling te houden en de familie te ondersteunen.
4 apr 16:08
Door de uitspraken van Geert Wilders en de twee dode Marokkaanse overvallers in Deurne is het onderwerp 'Marokkaanse jongeren' weer helemaal op de agenda.
4 apr 15:56
De voorzitter van de Al-Fourkaan moskee in Eindhoven heeft hard uitgehaald naar jonge criminelen. Dit deed hij naar aanleiding van de overval in Deurne.
4 apr 12:22
Advocaat Bénédicte Ficq gaat de familie van de 29-jarige overvaller bijstaan die vorige week werd doodgeschoten in juwelier Goldies in Deurne.
13:24
De 29-jarige Marokkaan die vrijdagavond werd doodgeschoten bij de overval op een juwelier in Deurne was niet illegaal in Nederland.
2 apr 11:39
Bekenden van de overvallers die omkwamen bij een overval op juwelier Goldies in Deurne doen er niet goed aan hun daad te vergoelijken.
2 apr 11:30
De identiteit van de tweede overvaller die vrijdagavond werd doodgeschoten bij een juwelier in Deurne is bekend.
1 apr 15:19
Het Landelijk Beraad Marokkanen neemt afstand van de demonstratie tegen de juweliers in Deurne. De ouders van de jongeren van Marokkaanse afkomst zitten volgens het beraad met de handen in het haar.
1 apr 10:56
Een derde dader die zou zijn betrokken bij de overval op juwelier Goldies in Deurne is bekend binnen de Marokkaanse gemeenschap in Eindhoven.
31 mrt 12:10
Het is voorlopig verboden om te demonstreren in het dorp Deurne.
31 mrt 12:03
De vrouw van de juwelier in Deurne van wie wordt vermoed dat ze vrijdagavond twee overvallers heeft doodgeschoten, is schietend te zien op camerabeelden.
31 mrt 11:44
Zo'n dertig mensen hebben zaterdagavond in Eindhoven geprotesteerd tegen de juweliersvrouw uit Deurne die vrijdag twee overvallers doodschoot.
29 jan 10:55
Bij een politieachtervolging in Helmond is woensdagochtend een dode gevallen.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi