Laatste nieuws over discriminatie
321 t/m 340 (van 738 artikelen)
10 mrt 15:33
De gemeente en de islamitische gemeenschap in Rotterdam willen de weerbaarheid van de moskeeën in de stad versterken.
9 mrt 11:29
Vicepremier en minister van Integratie Lodewijk Asscher gaat donderdag in Leiden in gesprek met moslimorganisaties na dreigementen tegen meerdere moskeeën.
8 mrt 18:51
De aanklachten tegen Wilders naar aan leiding van zijn Marokkanen-uitspraken zijn bekend. Hij staat terecht voor het aanzitten tot haat en discriminatie, belediging en uitlokking.
7 mrt 11:15
Veel rechtsextremisten in Duitsland zijn legaal in bezit van vuurwapens, meldt de Duitse zender SWR.
4 mrt 16:00
De rechtbank in Den Haag trekt drie weken uit voor de inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen Geert Wilders, in het kader van zijn omstreden Marokkanen-uitspraken.
4 mrt 11:20
"Molenbeek is de Gazastrook van West-Europa." Dat zegt Geert Wilders in een gesprek met de Belgische krant Het Laatste Nieuws dat vrijdag verschijnt.
4 mrt 11:14
Hoogopgeleide werklozen van autochtone afkomst vinden sneller een nieuwe baan dan allochtonen met een niet-westerse achtergrond en hetzelfde opleidingsniveau.
3 mrt 21:30
Geert Wilders van de PVV vindt het "echt te gek voor woorden" dat er mensen zijn die een schadevergoeding willen voor zijn omstreden Marokkanen-uitspraken van maart 2014.
3 mrt 18:08
Een aantal mensen dat zich benadeeld voelt door de omstreden Marokkanen-uitspraken van PVV-voorman Geert Wilders in maart 2014, wil daar een schadevergoeding voor.
2 mrt 17:21
De man die zaterdagavond een molotovcocktail naar een moskee in Enschede gooide, wordt verdacht van poging tot brandstichting met een terroristisch oogmerk.
1 mrt 17:43
In tegenstelling tot synagogen hoeven moskeeën in Nederland niet te rekenen op snel en daadkrachtig ingrijpen vanuit de politiek.
1 mrt 11:24
Vicepremier en minister van Integratie Lodewijk Asscher gaat zo snel mogelijk in gesprek met moslimorganisaties na dreigementen tegen meerdere moskeeën.
29 feb 18:40
Het aantal aangiften van moskeeën vanwege dreigende brieven met daarop een hakenkruis en de adelaar van nazi-Duitsland, staat op twintig.
26 feb 17:44
De anti-islamitische pamfletten die meerdere moskeeën donderdag en vrijdag hebben gekregen, zijn voor het Openbaar Ministerie strafbaar.
26 feb 11:31
Moskeegangers in Den Haag en omgeving zijn bang door de dreigende brieven die donderdag zijn afgeleverd bij meerdere moskeeën in het land.
26 feb 11:20
Het kabinet gaat salafistische organisaties in kaart brengen, maar ze worden niet verboden.
25 feb 19:00
Eind vorig jaar werd een groep islamitische bezoekers weggestuurd toen ze even de tijd namen om het gebed te verrichten in speelboerderij Pukkemuk in Dongen.
25 feb 17:53
Meerdere moskeeën hebben vandaag een dreigbrief ontvangen met daarop een hakenkruis en de adelaar van nazi-Duitsland.
25 feb 12:02
Moeten buitenlanders in Zwitserland die voor een misdrijf zijn veroordeeld automatisch worden uitgezet, zonder tussenkomst van een rechter? Dat is de inzet van een referendum dat zondag wordt gehouden in het Alpenland.
22 feb 15:45
De Duitse regering heeft de jongste uitingen van vreemdelingenhaat in de deelstaat Saksen maandag als "ten diepste beschamend" veroordeeld.
<< < 15 16 17 18 19 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi