Laatste nieuws over discriminatie
341 t/m 360 (van 740 artikelen)
25 feb 12:02
Moeten buitenlanders in Zwitserland die voor een misdrijf zijn veroordeeld automatisch worden uitgezet, zonder tussenkomst van een rechter? Dat is de inzet van een referendum dat zondag wordt gehouden in het Alpenland.
22 feb 15:45
De Duitse regering heeft de jongste uitingen van vreemdelingenhaat in de deelstaat Saksen maandag als "ten diepste beschamend" veroordeeld.
22 feb 11:10
PVV-leider Geert Wilders doet geen concessies op het punt van 'de-islamisering' om na de Tweede Kamerverkiezingen mee te doen aan een nieuw kabinet.
19 feb 10:52
Een man die het alleen maar heeft over muren bouwen in plaats van bruggen slaan, is geen echte christen.
19 feb 10:47
De bescherming die geloofsgenootschappen in het burgerlijk wetboek tegen strafvervolging genieten, moet verdwijnen.
13:54
Hé, he! Weten we ook weer waar we aan toe zijn. Discriminatie is nodig om te blijven leven en geprogrammeerd in ons bewustzijn.
12:52
Discriminatie op de arbeidsmarkt moet strenger worden aangepakt. Dat zei minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) donderdag.
17 feb 17:04
De regels voor het ritueel slachten van dieren worden aangescherpt.
15 feb 12:58
De kwestie rond het aangehouden moslimmeisje houdt de gemoederen flink bezig. Zeker nadat de politie een verklaring uitgaf waarin staat dat advocaat Ruperti de feiten verdraait.
11 feb 17:33
De 42-jarige kleinzoon van Nelson Mandela, Mandla, bekeerde zich onlangs tot de islam en dat is niet onopgemerkt gebleven.
9 feb 11:50
De voorzitter van de PvdA, Hans Spekman, vindt dat PVV-leider Geert Wilders democratie en rechtsstaat in gevaar brengt.
9 feb 11:43
Het Nationaal Instituut Nederlands Slavernijverleden en Erfenis (NiNsee) maakt zich ernstig zorgen over de recente racistische incidenten tijdens voetbalwedstrijden in de eredivisie.
5 feb 12:20
De 24-jarige Mohamed El Alili uit Helmond haalt het nieuws na een nieuw geval van arbeidsdiscriminatie. Als Mohamed werd hij geweigerd, maar een simpele naar 'Matthijs' was wel succesvol.
4 feb 11:29
De Amerikaanse president Barack Obama heeft woensdag "de onverdedigbare politieke retoriek gericht tegen moslims" veroordeeld.
3 feb 16:12
De Haagse partij Partij van de Eenheid heeft in de raad schriftelijke vragen gesteld over raadslid Willie Dille van de PVV.
1 feb 12:02
Voormalig Kamerlid voor de PVV en momenteel Haags raadslid Willie Dille heeft een filmpje gedeeld waarin men pleit voor de uitroeiing van moslims.
29 jan 19:00
Onverlaten hebben aan het hek van de Ennour moskee in Nijkerk een varkensoor gehangen.
28 jan 18:30
Een Belgische agent heeft het op Facebook wel heel bont gemaakt door zwarte mensen met apen te vergelijken. Dat deed hij met behulp van twee foto's.
26 jan 17:41
De Utrechtse moskee alFitrah krijgt geen geld van een Koeweitse instelling die banden zou onderhouden met terroristische organisaties.
23 jan 18:14
De politie heeft zaterdag in Spijkenisse tien vrouwen aangehouden op de Markt, waar PVV-leider Geert Wilders 'verzetsspray' uitdeelde.
<< < 16 17 18 19 20 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi