Laatste nieuws over discriminatie
101 t/m 120 (van 738 artikelen)
15 okt 11:13
De weggestuurde Leidse politiechef Fatima Aboulouafa keert niet meer terug in het team Leiden en binnen de eenheid Den Haag.
9 okt 9:23
Bij een sollicitatie maken mensen met een migratieachtergrond minder kans op een reactie dan mensen zonder die achtergrond.
4 okt 11:36
Het Amsterdamse stadsbestuur neemt maatregelen om discriminatie op de woningmarkt tegen te gaan. Het komende halfjaar kijkt het samen met organisaties in de verhuurdersbranche naar de mogelijkheden hieraan een einde te maken.
27 sep 14:06
Haar kritische houding ten opzichte tegenover machtsmisbruik, pesten en discriminatie binnen het korps heeft tot een 'onwerkbare' situatie geleid.
4 sep 16:03
De agressieve patiënt werd veroordeeld tot het betalen van een bedrag van $9.500 schadevergoeding aan de moslim-paramedicus voor belediging en bedreiging
2 aug 9:05
Agenten die door collega’s geïntimideerd of gediscrimineerd worden, moeten voortaan bij een onafhankelijk meldpunt terechtkunnen.
29 jul 19:25
Gebruikers van taxi-app Uber kunnen voortaan klagen wanneer ze vinden dat ze gediscrimineerd zijn door hun chauffeur.
23 jul 10:39
Erik Akerboom, de korpschef van de Nationale Politie, roept alle leidinggevenden binnen de politie op "openhartige gesprekken" te voeren met agenten over discriminatie en seksisme onderling.
3 jul 16:50
De gemeente Amsterdam treft maatregelen om ervoor te zorgen dat er geen discriminatie meer in de taxibranche is. De gemeente werkt samen met de taxibranche en het Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam (MDRA).
29 jun 11:41
Korpschef Erik Akerboom heeft op het interne intranet van de politie gewaarschuwd dat er binnen het korps geen ruimte is "voor ontoelaatbaar en grensoverschrijdend gedrag, zoals intimidatie, pesten en discriminatie".
20 mei 11:41
De Autoriteit Persoonsgegevens doet onderzoek naar de manier waarop de Belastingdienst fraude met kinderopvangtoeslag opspoort. Volgens Trouw en RTL houdt de fiscus de tweede nationaliteit van aanvragers van toeslagen bij.
10 mei 16:55
Drie moslima beweren dat Amazon ze onterecht heeft gestraft na het aankaarten van discriminatie op de werkvloer
15:22
De fractie van de PvdA roept het college op om tegen Herman Loonstein, bestuurder van de Joodse basisschool Cheider, aangifte te doen van 'discriminatie of belediging'.
16 apr 13:10
Er zijn vorig jaar minder mensen naar de politie of een andere instantie gestapt om discriminatie te melden. Het aantal meldingen was de afgelopen vier jaar niet zo laag.
3 apr 9:33
De politie in Rabat heeft een imam medegedeeld dat hij wordt vervolgd voor het aanzetten tot haat en religieuze discriminatie.
8 mrt 19:01
Islamitische organisaties hebben na het vrijdaggebed in de As-Soennah-moskee de overheid opgeroepen moslims in dit land te beschermen tegen haat en discriminatie.
20 feb 14:02
De rechtbank in Utrecht heeft Gillyon Emanuels woensdag ontslagen van rechtsvervolging.
20 nov 21:01
In de korte film Mra Hachak veroordeelt Aya Moudden de onrechtvaardheid waar vrouwen in Marokko mee te maken hebben.
28 aug 11:49
Mbo'ers met een niet-westerse migratieachtergrond moeten nog vaak meer moeite doen voor een stageplek dan hun autochtone medestudenten.
6 jul 15:02
De rechtszaak tegen PVV-leider Geert Wilders voor zijn 'minder Marokkanen' uitspraken wordt aan het eind van het jaar voortgezet.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi