Laatste nieuws over discriminatie
161 t/m 180 (van 761 artikelen)
7 jul 8:05
De Tweede Kamer wil af van de 'klaagsubsidie' voor plaatselijke instanties waar mensen kunnen klagen over discriminatie.
29 jun 8:04
Ruim twee op de drie Nederlanders (68 procent) keurt discriminatie af. Een iets groter deel (72 procent) is ook van mening dat er in sommige gevallen te snel van discriminatie wordt gesproken.
7 apr 16:00
De Nationale ombudsman heeft de Koninklijke Marechaussee op Rotterdam The Hague Airport op de vingers getikt wegens discriminatie tijdens controles van passagiers.
6 apr 17:31
Het kabinet gaat zich buigen over een Duitse wet die forse boetes mogelijk maakt voor sociale netwerken met discriminerende uitlatingen.
4 apr 15:05
Bij het meldpunt voor discriminatie op internet MiND zijn in 2016 meer meldingen binnengekomen.
23 feb 19:40
De politieke partij Artikel 1 van Sylvana Simons is voor de rechter gedaagd door Antidiscriminatiebureau Radar/Art1.
16 feb 16:50
23% van de jonge Marokkanen die in het buitenland wonen (MRE's) rapporteerde discriminatie op buitenlandse arbeidsmarkten, 36% zei dat ze moeite hadden met het nastreven van hun studie, volgens een studie van het ministerie van MRE's en migratiezaken.
5 feb 10:01
In maart willen diverse organisaties in Amsterdam een landelijke demonstratie houden in het kader van de internationale dag tegen racisme. Dat is zaterdag besproken op een nationale conferentie over racisme en discriminatie.
2 feb 15:35
Premier Mark Rutte vindt het inreisverbod voor zeven islamitische landen dat de Verenigde Staten heeft ingesteld 'in de kern discriminerend'. De maatregel is volgens hem in strijd 'met onze waarden en niet effectief'.
8 dec 22:03
De inwoners van een populaire wijk in Rome ontzegden een Marokkaans gezin de toegang tot de sociale huisvesting die de stad hen gegeven had.
5 dec 22:00
De gemeente Hilversum moet discriminatie, racisme en antisemitisme aanpakken zoals huiselijk geweld, zegt PvdA-raadslid Saami Akrouh.
1 dec 20:03
Het kabinet moet meer werk maken van de bestrijding van discriminatie. Onder meer de kennis van politie en Justitie moet worden bijgespijkerd, vindt Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA).
29 okt 17:50
Afgelopen zondag werd een passagier van een vlucht geschopt na het beledigen van twee medepassagiers die moslim zijn.
27 okt 15:04
Vijf mannen uit Enschede zijn veroordeeld tot een celstraf van vier jaar voor het gooien van molotovcocktails naar een moskee in Enschede.
21 okt 16:57
Sommige agenten... *ZUCHT*
20 okt 17:10
De politie heeft drie mannen aangehouden voor het verspreiden van een antihomoflyer in Amsterdam-West en Nieuw-West, afgelopen zondag.
14 okt 12:27
De SGP wil af van de gebedsoproepen door moskeeën die op straat klinken. Dat staat in het verkiezingsprogramma van de partij.
7 okt 17:59
Beweging Pegida mag zondag tijdens een betoging in Den Haag het logo met een hakenkruis boven een prullenbak dragen.
7 okt 11:58
DENK heeft donderdag een uitgebreid plan tegen discriminatie en racisme gepresenteerd.
3 okt 13:54
Een particuliere school op het Italiaanse eiland Sardinië heeft langere tijd twee migrantenkinderen verplicht naar een speciaal toilet te gaan en niet naar dat waar de rest van de klas zijn behoefte doet.
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi