Laatste nieuws over donald trump
181 t/m 200 (van 444 artikelen)
29 mei 22:56
President Donald Trump gaat de Amerikaanse relatie met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beëindigen.
29 mei 17:23
Twitter heeft een bericht van de Amerikaanse president Donald Trump voor de tweede keer afgeschermd.
29 mei 11:06
Twitter heeft vrijdag bij een tweet van de Amerikaanse president Donald Trump een waarschuwing gezet omdat het bericht "geweld verheerlijkt".
22:46
De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag een decreet ondertekend waarmee hij social media als Twitter en Facebook aansprakelijk wil maken voor de inhoud op hun sites.
01:20
De Amerikaanse president Donald Trump heeft woensdag (lokale tijd) gezegd dat het ministerie van Justitie een onderzoek is gestart naar de dood van de 46-jarige George Floyd in de stad Minneapolis.
27 mei 2:35
De Amerikaanse president Donald Trump beschuldigt Twitter ervan zich te bemoeien met presidentsverkiezingen.
27 mei 2:29
Joe Biden, de Democratische kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap, heeft hard uitgehaald naar president Donald Trump omdat hij geen mondkapje droeg tijdens de plechtigheden van Memorial Day.
26 mei 15:39
"De beslissing is aan ons en niet aan de president", luidt de reactie van Amerikaanse moslims op het omstreden versoepelingsvoorstel van president Donald Trump.
23 mei 9:40
De regering van de Amerikaanse president Donald Trump heeft de mogelijkheid besproken om voor het eerst sinds 1992 weer een nucleaire test te houden.
22 mei 22:39
Democratisch presidentskandidaat Joe Biden heeft in de Verenigde Staten voor opschudding gezorgd met een verklaring ter ondersteuning van Afro-Amerikaanse kiezers.
22 mei 20:41
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat alle gebedshuizen in de Verenigde Staten weer opengaan.
22 mei 18:37
In Marokko worden alle mogelijke gevallen van COVID-19 het antimalaria-medicijn chloroquine toegediend
20 mei 18:47
Frankrijk wil actie ondernemen als Israël delen van de Westelijke Jordaanoever gaat annexeren.
20 mei 16:57
President Donald Trump heeft op Twitter hard uitgehaald in de richting van China. Hij beschuldigt Peking van "een wereldwijde massamoord" vanwege de uitbraak van het coronavirus.
20 mei 16:09
Het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid heeft woensdag het gebruik van de malariamedicijnen chloroquine en hydroxychloroquine aanbevolen om milde en gematigde gevallen van besmettingen met het coronavirus mee te behandelen.
20 mei 7:02
De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft opnieuw gedreigd de samenwerking met Israël en de Verenigde Staten over veiligheid op te zeggen.
20 mei 2:12
Het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid komt woensdag met nieuwe richtlijnen die het aanbevolen gebruik van het malariamedicijn chloroquine in de behandeling van het nieuwe coronavirus uitbreiden.
19 mei 20:52
De Amerikaanse president Donald Trump voelt zich beter beschermd tegen het coronavirus doordat hij dagelijks een pil hydroxychloroquine slikt.
19 mei 20:28
De Israëliërs vrezen dat democratische presidentskandidaat Joe Biden de verkiezingen zou kunnen winnen en willen nu meteen actie ondernemen
19 mei 16:08
Er is geen enkel bewijs dat een middel als hydroxychloroquine werkt tegen het coronavirus, maar er zijn wel serieuze risico's.
<< < 8 9 10 11 12 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi