Laatste nieuws over donald trump
201 t/m 220 (van 353 artikelen)
4 feb 14:57
Het plan van de Amerikaanse president Trump voor vrede tussen Israël en Palestina is volgens de EU in strijd met internationaal overeengekomen uitgangspunten.
3 feb 11:03
Harry Mens zegt geen enkele bedoeling met zijn uitspraak over 'Marokkaantjes' in zijn programma Business Class.
3 feb 8:44
Minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) is met een handelsmissie in Israël en de Palestijnse Gebieden.
1 feb 15:25
De Palestijnse president Mahmoud Abbas zegt alle betrekkingen met de Verenigde Staten en Israël te willen opschorten.
29 jan 15:52
Het lang verwachte Amerikaanse plan om vrede te bereiken tussen Israël en de Palestijnen kan wereldwijd op weinig enthousiasme rekenen.
29 jan 10:34
Kort nadat Trump het annexatieplan onthulde verscheen de hashtag in de toplijsten op Twitter.
28 jan 18:12
De Palestijnse Autoriteit heeft maandag opgeroepen tot een boycot van een bijeenkomst in de VS om het vredesplan van de regering-Trump in het Midden-Oosten te onthullen
10:09
De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag aangekondigd dat hij vóór dinsdag zijn vredesplan voor het Midden-Oosten zal onthullen.
21 jan 8:38
Het afzettingsproces tegen de Amerikaanse president Donald Trump gaat dinsdag officieel van start.
19 jan 11:23
De Iraanse president Hassan Rohani heeft zijn Amerikaanse collega Donald Trump afgeschilderd als een "mondiale onruststoker" en hem verweten de toestand in veel delen van de wereld te hebben verslechterd.
15 jan 10:11
De Iraanse president Hassan Rohani heeft een voorstel voor een nieuwe 'Trump-deal' voor het oplossen van de ruzie over het atoomakkoord uit 2015 afgewezen.
15 jan 9:51
De Amerikaanse president Donald Trump heeft uitgehaald naar Apple vanwege de weigering van het technologiebedrijf om mee te werken aan het ontsluiten van mobiele telefoons.
9 jan 19:28
Het Oekraïense vliegtuig dat woensdag net buiten de Iraanse hoofdstad Teheran neerstortte, is geraakt door een Iraanse raket.
9 jan 10:03
Abdollah Araghi, een bevelhebber van de Iraanse Revolutionaire Garde, heeft donderdag opnieuw dreigende taal geuit richting de Verenigde Staten.
9 jan 9:50
Het is afgevaardigden van de Amerikaanse regering woensdag niet gelukt de Democraten in het Congres te overtuigen dat de omgebrachte Iraanse generaal Qasem Soleimani een "onmiddellijke dreiging" vormde voor de VS.
6 jan 21:36
De Iraanse president Hassan Rohani heeft gereageerd op een tweet van Donald Trump waarin de Amerikaanse president dreigt 52 Iraanse doelen aan te vallen.
5 jan 10:49
De Amerikaanse president Donald Trump waarschuwt Iran op Twitter om geen wraak te nemen voor het doden van de Iraanse generaal Qassem Soleimani.
3 jan 14:03
Het doden van de hoogste Iraanse commandant zal alleen maar leiden tot nog meer spanningen in de regio
3 jan 12:37
Op jumu'ah is in Iran vrijwel overal gepreekt en betoogd tegen de Verenigde Staten.
3 jan 12:03
De VS hebben met een aanval op het vliegveld van Bagdad twee vliegen in één klap geslagen.
<< < 9 10 11 12 13 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi