Laatste nieuws over donald trump
241 t/m 260 (van 635 artikelen)
3 nov 6:06
Amerikanen gaan dinsdag naar de stembus voor de presidentsverkiezingen. Hun keuze bepaalt of de Democratische kandidaat Joe Biden of de Republikein Donald Trump de nieuwe president van de Verenigde Staten wordt.
2 nov 13:04
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden staat in bijna alle peilingen voor op president Donald Trump.
31 okt 8:14
President Donald Trump beweerde vrijdag tijdens een campagnebijeenkomst zonder enige onderbouwing dat Amerikaanse artsen liegen over het aantal Amerikanen dat is overleden aan het coronavirus.
27 okt 13:51
Toen Donald Trump vier jaar geleden werd verkozen tot president, kwam dat voor velen als een verrassing.
27 okt 8:02
De Amerikaanse president Donald Trump heeft maandag geschiedenis geschreven.
25 okt 3:03
Oud-president Barack Obama vindt dat zijn opvolger Donald Trump totaal heeft gefaald in zijn aanpak van de corona-epidemie.
24 okt 11:14
De Verenigde Staten hebben een nieuw dagelijks record gevestigd van besmettingen met het coronavirus, met een stijging van 83.757 gevallen op vrijdag, volgens cijfers van de Johns Hopkins University.
23 okt 19:36
Israël en Soedan hebben afgesproken hun relatie te normaliseren. Het is de derde keer in enkele maanden dat een Arabisch land een diplomatieke relatie aangaat met Israël.
23 okt 9:46
De ophef ontstond over een fragment waarin Rudy Giuliani, de advocaat van president Trump, in een vreemde positie met een verborgen camera werd gefilmd
23 okt 7:41
De studie is gebaseerd op een klinische proef die in India is uitgevoerd.
23 okt 6:43
Trump ontkende dat hij de onrust in de VS sinds de gewelddadige dood van de zwarte arrestant George Floyd heeft aangewakkerd
22 okt 22:56
De Amerikaanse toezichthouder FDA heeft formeel toestemming gegeven voor het gebruik van het antivirale middel Veklury (met het actieve bestanddeel remdesivir) bij de behandeling van coronapatiënten in ziekenhuizen.
22 okt 19:49
Israël en Soedan gaan naar verwachting normale diplomatieke betrekkingen aan. Dat berichten Israëlische media op basis van ingewijden.
20 okt 19:29
De verwijdering van Soedan uit de terrorismelijst van de VS heeft volgens Soedan niets te maken met eventuele normalisatie met de Joodse staat
22:21
De Verenigde Staten halen Soedan van de terrorismelijst zodra het land miljoenen betaalt aan Amerikaanse terreurslachtoffers en hun nabestaanden.
16 okt 18:59
Het antivirale middel remdesivir heeft volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) weinig effect op patiënten met het coronavirus.
14 okt 4:10
President Donald Trump stapt voor de tweede keer naar het Hooggerechtshof om te voorkomen dat zijn belastingaangiftes moeten worden overgedragen aan justitie.
11 okt 16:59
De Amerikaanse president Trump zegt dat hij geen corona meer heeft, ruim een week na zijn opname in het ziekenhuis.
8 okt 15:04
De Amerikaanse president Trump zegt dat de Amerikaanse troepen die hij uit Afghanistan terugtrekt, mogelijk nodig zijn tegen China en Rusland.
8 okt 10:02
De Amerikaanse president Donald Trump stelt dat al zijn landgenoten toegang zullen krijgen tot de behandeling voor het coronavirus die hij onlangs ontving.
<< < 11 12 13 14 15 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi