Laatste nieuws over donald trump
301 t/m 320 (van 636 artikelen)
9 sep 17:24
De Amerikaanse president Donald Trump is opnieuw genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede.
8 sep 21:11
Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) ondertekenen volgende week dinsdag in het Witte Huis in Washington de overeenkomst over normalisering van hun betrekkingen.
8 sep 8:48
De regering van de Verenigde Staten overweegt een verbod in te stellen op katoenproducten uit de noordwestelijke Chinese provincie Xinjiang vanwege de mensenrechtensituatie daar, meldt The New York Times.
6 sep 19:59
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden houdt een voorsprong van 10 procent op de Republikeinse president Donald Trump, stelt de Amerikaanse nieuwszender CBS naar aanleiding van een peiling.
3 sep 16:16
Het vertrek van de VS uit de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) van de Verenigde Naties zal per 6 juli volgend jaar effectief zijn.
3 sep 11:49
De Afghaanse regering heeft vrijwel alle gevangen Taliban-leden die ze beloofd heeft vrij te laten, laten gaan.
2 sep 17:18
De Verenigde Staten hebben woensdag sancties aangekondigd tegen Fatou Bensouda, de Gambiaanse hoofdaanklager van het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag.
1 sep 16:53
De politie in Los Angeles heeft een zwarte man doodgeschoten die na een achtervolging en een handgemeen mogelijk een wapen wilde gebruiken.
31 aug 14:24
Voor het eerst heeft een Israëlisch verkeersvliegtuig officieel een vlucht van Tel Aviv naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) gemaakt.
27 aug 9:15
De Amerikaanse president Donald Trump bemoeit zich met het conflict tussen Griekenland en Turkije over het oostelijke deel van de Middellandse Zee.
25 aug 6:06
Dokter Anthony Fauci vindt dat een vaccin tegen het nieuwe coronavirus niet mag worden goedgekeurd voordat uit grootschalige proeven is gebleken dat het veilig en effectief is.
24 aug 14:17
De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft terughoudend gereageerd op de aankondiging van de Amerikaanse president Donald Trump dat hij versneld plasmatherapie wil inzetten voor de behandeling van bepaalde coronapatiënten.
24 aug 11:58
De adviseur en schoonzoon van de Amerikaanse president Donald Trump, Jared Kushner, zal naar verwachting de komende dagen naar Marokko reizen als onderdeel van zijn bezoek aan de MENA-regio
24 aug 1:35
De Amerikaanse president Donald Trump heeft aan de vooravond van de Republikeinse conventie bekendgemaakt dat toediening van convalescent (genezend) plasma tegen Covid-19 versneld is goedgekeurd.
23 aug 14:31
Ruim twee jaar na de overwinning op Daesh in Irak hebben de Verenigde Staten zondag een belangrijke basis overgedragen aan de Iraakse veiligheidstroepen.
20 aug 17:39
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, gaat donderdag naar de Verenigde Naties om internationale sancties tegen Iran nieuw leven in te blazen.
20 aug 5:29
De Amerikaanse oud-president Barack Obama heeft in zijn toespraak tot de Democratische conventie ongebruikelijk hard uitgehaald naar president Donald Trump.
18 aug 13:24
Israël heeft afwijzend gereageerd op berichten dat de recente overeenkomst met de Verenigde Arabische Emiraten de weg zou vrijmaken voor een "enorme" Amerikaanse wapenverkoop aan die golfstaat.
15 aug 8:35
Tot groot ongenoegen van de Verenigde Staten wordt een wapenembargo tegen Iran door de VN-Veiligheidsraad niet verlengd.
13 aug 21:47
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft positief gereageerd op de deal tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).
<< < 14 15 16 17 18 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi