Laatste nieuws over donald trump
341 t/m 360 (van 562 artikelen)
2 mei 9:14
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn verwachtingen over het aantal mensen dat in de VS sterft aan de gevolgen van het coronavirus fors naar boven bijgesteld.
1 mei 22:07
De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft toestemming gegeven voor het gebruik van het medicijn remdesivir tegen het nieuwe coronavirus.
1 mei 14:37
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft stelling genomen tegen beschuldigingen over seksueel wangedrag. "Die zijn niet waar, die zijn nooit gebeurd", zei Biden.
1 mei 10:10
Het coronavirus is niet door mensen ontwikkeld en China heeft in alle openheid snel al het mogelijke gedaan de verspreiding te voorkomen.
1 mei 9:33
De Amerikaanse president Donald Trump dwong Saoedi-Arabië met chantage tot een lagere olieproductie. Dat stellen ingewijden aan persbureau Reuters.
1 mei 9:04
De Amerikaanse farmaceut Gilead Sciences kan dit jaar al circa 1 miljoen exemplaren maken van zijn potentiële coronamedicijn remdesivir en volgend jaar nog eens meerdere miljoenen.
1 mei 4:07
De Amerikaanse president Donald Trump stelt dat hij "overtuigend bewijs" onder ogen heeft gehad waaruit blijkt dat het coronavirus afkomstig is uit een laboratorium in de Chinese stad Wuhan.
30 apr 17:17
De Amerikaanse toezichthouder Food & Drug Administration (FDA) maakt haast met goedkeuring van een experimenteel coronamedicijn van Gilead Sciences. Dat zei commissaris Stephen Hahn van de FDA.
30 apr 9:19
De toekomstige Democratische presidentskandidaat Joe Biden zal de Amerikaanse ambassade in Israël in Jeruzalem houden, mocht hij het Witte Huis halen.
30 apr 8:32
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat toezichthouder FDA zo snel mogelijk bekijkt of het middel remdesivir goedgekeurd kan worden voor gebruik als coronamedicijn.
29 apr 17:49
De minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, Mike Pompeo, denkt dat China in meerdere laboratoria experimenteert met besmettelijke ziektekiemen.
29 apr 11:21
De Turkse president Erdogan probeert tijdens de coronacrisis de banden aan te halen met de Verenigde Staten. Hij stuurde met een lading hulpgoederen ook een brief mee voor zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump.
28 apr 1:37
Tijdens een persconferentie zei Trump "niet blij te zijn met China" en "te geloven dat het virus bij de bron gestopt had kunnen worden."
26 apr 10:12
De toekomst van Alex Azar als Amerikaans minister van Volksgezondheid hangt aan een zijden draadje. Dat melden The Washington Post en Politico.
24 apr 8:22
Het nieuwe coronavirus overleeft minder lang op oppervlaktes als deurklinken wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht, hitte en vochtigheid. Dat concluderen onderzoekers van de Amerikaanse overheid.
24 apr 4:21
De Amerikaanse president Donald Trump betwijfelt of het nieuws klopt dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un sinds kort met serieuze gezondheidsproblemen kampt.
23 apr 12:42
Iran dreigt de VS met een "snelle en beslissende" reactie op eventuele Amerikaanse acties tegen het land. De waarschuwing komt als antwoord op eerdere dreigementen uit Washington.
22 apr 18:36
De Verenigde Staten vinden dat China de uitbraak van het coronavirus te laat heeft gemeld bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
22 apr 14:59
De Amerikaanse president Donald Trump dreigt met hard optreden tegen de Iraanse marine, als die Amerikaanse schepen lastigvalt.
22 apr 8:09
De immigratiestop die president Donald Trump maandag aankondigde zal vooralsnog voor zestig dagen gelden. De president bevestigde dinsdag tijdens een persconferentie dat hij immigratie in de VS opschort.
<< < 16 17 18 19 20 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi