Laatste nieuws over donald trump
421 t/m 440 (van 636 artikelen)
1 mei 4:07
De Amerikaanse president Donald Trump stelt dat hij "overtuigend bewijs" onder ogen heeft gehad waaruit blijkt dat het coronavirus afkomstig is uit een laboratorium in de Chinese stad Wuhan.
30 apr 17:17
De Amerikaanse toezichthouder Food & Drug Administration (FDA) maakt haast met goedkeuring van een experimenteel coronamedicijn van Gilead Sciences. Dat zei commissaris Stephen Hahn van de FDA.
30 apr 9:19
De toekomstige Democratische presidentskandidaat Joe Biden zal de Amerikaanse ambassade in Israël in Jeruzalem houden, mocht hij het Witte Huis halen.
30 apr 8:32
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat toezichthouder FDA zo snel mogelijk bekijkt of het middel remdesivir goedgekeurd kan worden voor gebruik als coronamedicijn.
29 apr 17:49
De minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten, Mike Pompeo, denkt dat China in meerdere laboratoria experimenteert met besmettelijke ziektekiemen.
29 apr 11:21
De Turkse president Erdogan probeert tijdens de coronacrisis de banden aan te halen met de Verenigde Staten. Hij stuurde met een lading hulpgoederen ook een brief mee voor zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump.
01:37
Tijdens een persconferentie zei Trump "niet blij te zijn met China" en "te geloven dat het virus bij de bron gestopt had kunnen worden."
26 apr 10:12
De toekomst van Alex Azar als Amerikaans minister van Volksgezondheid hangt aan een zijden draadje. Dat melden The Washington Post en Politico.
24 apr 8:22
Het nieuwe coronavirus overleeft minder lang op oppervlaktes als deurklinken wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht, hitte en vochtigheid. Dat concluderen onderzoekers van de Amerikaanse overheid.
24 apr 4:21
De Amerikaanse president Donald Trump betwijfelt of het nieuws klopt dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un sinds kort met serieuze gezondheidsproblemen kampt.
23 apr 12:42
Iran dreigt de VS met een "snelle en beslissende" reactie op eventuele Amerikaanse acties tegen het land. De waarschuwing komt als antwoord op eerdere dreigementen uit Washington.
22 apr 18:36
De Verenigde Staten vinden dat China de uitbraak van het coronavirus te laat heeft gemeld bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
22 apr 14:59
De Amerikaanse president Donald Trump dreigt met hard optreden tegen de Iraanse marine, als die Amerikaanse schepen lastigvalt.
22 apr 8:09
De immigratiestop die president Donald Trump maandag aankondigde zal vooralsnog voor zestig dagen gelden. De president bevestigde dinsdag tijdens een persconferentie dat hij immigratie in de VS opschort.
21 apr 19:18
In de zwaar getroffen Amerikaanse staat New York zijn voor de tweede dag op rij minder dan 500 nieuwe sterfgevallen door corona geteld.
21 apr 9:22
Het is op dit moment onmogelijk om de precieze bron van het coronavirus te achterhalen.
21 apr 9:20
De Amerikaanse president Donald Trump sluit mede vanwege het coronavirus voorlopig de grenzen helemaal voor immigranten.
20 apr 15:58
Het kan nog weken of zelfs maanden duren voordat de metropool New York weer opengaat, zei burgemeester Bill de Blasio maandag.
16 apr 19:26
De door corona zwaar getroffen Amerikaanse staat New York met de gelijknamige metropool verlengt de coronamaatregelen tot 15 mei.
16 apr 10:15
Volgens China is er geen enkel bewijs dat het coronavirus is ontstaan in een laboratorium.
<< < 20 21 22 23 24 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi