Laatste nieuws over donald trump
521 t/m 540 (van 566 artikelen)
22 mrt 20:31
De president van de Verenigde Staten, Donald Trump, kondigde de maatregel begin deze week al aan: tijdens vluchten afkomstig uit 8 landen mogen geen elektronische apparaten meer aan boord.
8 mrt 22:05
De Amerikaanse staat Hawaï mag een aangepaste aanklacht indienen tegen het nieuwe, tijdelijke inreisverbod dat president Trump heeft uitgevaardigd tegen vluchtelingen en reizigers uit een zestal landen met een moslimmeerderheid. De staatsadvocaten hadden dinsdag laten weten het te zullen aanvechten.
28 dec 19:30
Aankomend president Donald Trump heeft donderdag nog eens duidelijk gemaakt dat Israël van hem een stuk meer ruimte zal krijgen dan van zijn voorganger Obama.
21 dec 17:05
Koning Mohammed VI had een telefoongesprek met Donald Trump, de president-elect van de Verenigde Staten.
18 nov 10:00
Landen die worden getroffen door de gevolgen van de opwarming van de aarde moeten door de rest van de wereld worden geholpen.
11 nov 17:49
De verklaring die Donald Trump heeft gedaan over een migratieverbod voor moslims staat weer online.
10 nov 20:09
Een van de meest omstreden voorstellen die Donald Trump deed tijdens zijn campagne voor het Witte Huis, een migratieverbod voor moslims, is niet meer op zijn website te vinden.
19 okt 8:22
Jonge Amerikanen zijn zo ontevreden over de presidentskandidaten, dat ze in een peiling hebben aangegeven nog liever door een enorme meteoor te worden geraakt dan Trump of Clinton in het Witte Huis te zien.
15 okt 12:07
De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft vrijdag hard uitgehaald naar de vrouwen die hem van aanranding beschuldigen.
13 okt 12:53
Vier vrouwen beschuldigen Donald Trump van ongewenste intimiteiten. De Republikeinse presidentskandidaat zou ze hebben gekust, ook op de mond, en betast. Een vrouw zegt dat hij haar borsten heeft beetgepakt.
12 okt 12:29
De mensenrechtenchef van de Verenigde Naties heeft zich bij de criticicasters van Donald Trump gevoegd.
26 sep 13:24
Donald Trump wil Jeruzalem als ongedeelde hoofdstad van Israël erkennen.
28 aug 14:59
De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump wil een trackingsysteem gaan ontwerpen dat immigranten van wie het visum is verlopen moet opsporen.
17 aug 12:08
In een toespraak in de staat Wisconsin heeft Donald Trump de donkere bevolking beloofd dat hij hun banen gaat beschermen.
15 aug 16:24
Paul Manafort, de campagneleider van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, heeft jarenlang cash betalingen gekregen van de voormalige Oekraïense president Viktor Janoekovitsj.
13 aug 17:11
De herhaaldelijk in opspraak gekomen Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump staat op verlies in drie staten die mogelijk cruciaal zijn voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november.
11 aug 18:03
De Amerikaanse Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft opnieuw uitgehaald naar de Democratische tegenkandidaat Hilary Clinton.
10 aug 13:27
Om te voorkomen dat Hillary Clinton als president linkse rechters aanwijst moeten mensen wellicht naar de wapens grijpen.
6 aug 17:30
De Republikeinse presidentskandidaat en racist Donald Trump heeft opnieuw de discussie op laten borrelen over migratie.
4 aug 12:05
Mensen moet niet zo zeuren over de vermeend racistische uitlatingen van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump.
<< < 25 26 27 28 29 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi