Laatste nieuws over donald trump
41 t/m 60 (van 616 artikelen)
2 apr 21:32
Een agent bij het Amerikaanse parlementsgebouw Capitool in de hoofdstad Washington is om het leven gekomen door een incident met een automobilist die op hem inreed en daarna een veiligheidsbarrière ramde.
2 apr 16:23
De Verenigde Staten doen volgende week mee aan internationaal overleg over een internationale nucleaire overeenkomst met Iran.
1 apr 20:19
De Amerikanen stapten in 2018 onder president Donald Trump uit het verdrag.
1 apr 16:02
De Verenigde Staten zijn begonnen met de verwijdering van een deel van het militaire materieel en troepen in de Golfregio.
24 mrt 20:44
De Amerikaanse vicepresident Kamala Harris neemt een complex migrantendossier onder haar hoede.
9 mrt 21:21
De Verenigde Staten hebben de eerste sancties onder president Joe Biden afgekondigd tegen Iran.
9 mrt 7:10
De meeste mensen die eerder een Amerikaanse visum werd geweigerd vanwege het tijdelijke inreisverbod voor sommige islamitische landen, mogen opnieuw een aanvraag doen
4 mrt 5:11
De regering onder de Amerikaanse president Joe Biden heeft een tijdelijke beperking ingesteld op anti-terroristische drone-aanvallen buiten oorlogsgebieden als Afghanistan en Syrië, meldt The New York Times.
3 mrt 5:16
Christopher Wray, de chef van de Amerikaanse federale politiedienst FBI, heeft het parlement gewaarschuwd dat het aantal binnenlandseterrorismezaken in de Verenigde Staten met een schrikbarend tempo stijgt
2 mrt 17:11
De FBI ziet de bestorming van het Capitool als binnenlands terrorisme. Zo'n achthonderd aanhangers van toenmalig president Donald Trump drongen op 6 januari het parlementsgebouw in Washington binnen.
1 mrt 1:53
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft zondag tijdens een toespraak gezinspeeld op een nieuwe deelname aan de presidentsverkiezingen.
1 mrt 0:12
De Verenigde Staten zijn teleurgesteld door de weigering van Iran informeel te komen praten over de mogelijke revival van het nucleaire akkoord uit 2015.
26 feb 10:16
President Biden heeft ruim een maand na zijn aantreden het Midden-Oosten gebombardeerd. Het is zijn eerste militaire aanval als president van de Verenigde Staten.
26 feb 8:54
De Amerikaanse president Joe Biden heeft in een telefoongesprek met de Saoedische koning Salman het belang van mensenrechten benadrukt
25 feb 6:29
De Amerikaanse president Joe Biden heeft een presidentieel decreet van zijn voorganger Donald Trump ingetrokken dat het voor buitenlanders moeilijker maakte om in de Verenigde Staten te komen werken.
24 feb 14:24
President Biden wil woensdag voor het eerst als staatshoofd een telefoontje plegen met de koning van Saoedi Arabië, Salman bin Abdulaziz al-Saud.
22 feb 14:09
Ex-president Donald Trump gaat volgens de nieuwssite Axios zondag in een toespraak in Orlando zichzelf 'een aannemelijke presidentskandidaat' voor de Republikeinse partij noemen.
21 feb 16:37
De Amerikanen dragen misschien ook in 2022 nog steeds een mondkapje in de strijd tegen Covid-19.
19 feb 19:25
President Joe Biden zegt het noodzakelijk te vinden dat de Verenigde Staten samen met andere wereldmachten de "destabiliserende" nucleaire ambities van Iran gaan beteugelen.
19 feb 18:30
De Verenigde Staten zijn vrijdag opnieuw toegetreden tot het klimaatverdrag van Parijs, bijna een maand na de inhuldiging van Joe Biden als president.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi