Laatste nieuws over donald trump
41 t/m 60 (van 353 artikelen)
10 aug 6:52
Kanye West heeft zich dan wel kandidaat gesteld voor het presidentschap van de Verenigde Staten, maar de rapper is nog steeds goede vrienden met zijn tegenstander Donald Trump.
8 aug 8:13
Viroloog Vincent Munster, die in de VS een onderzoeksteam leidt dat werkt aan de ontwikkeling van het door Nederland gekochte Oxford-vaccin, is optimistisch over de ontwikkeling van het coronavaccin.
7 aug 18:31
Hassan Nasrallah, de leider van de sjiitisch-islamitische partij en militante groepering Hezbollah, ontkent elke betrokkenheid bij de verwoestende explosie in de haven van Beiroet.
6 aug 18:56
Amerikaanse aanklagers binden de strijd aan met de organisatie die een groot verdediger is van wapenbezit voor Amerikaanse burgers, de politiek invloedrijke National Rifle Association (NRA).
31 jul 17:02
In een periode van oplopende spanningen tussen de Verenigde Staten en China heeft de Amerikaanse regering een Chinese organisatie sancties opgelegd voor het schenden van mensenrechten.
30 jul 15:59
De Amerikaanse president Donald Trump heeft geopperd dat het beter kan zijn de presidentsverkiezingen van dit jaar uit te stellen.
29 jul 10:20
De Amerikaanse president Donald Trump gaat door met het beperken van de speciale bescherming van honderdduizenden migranten.
21 jul 22:47
De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag opdracht gegeven bij de komende volkstelling illegale immigranten niet mee te tellen voor het bepalen van de vertegenwoordiging in het Congres.
18 jul 9:19
In de Verenigde Staten is vrijdag wederom een recordaantal nieuwe coronabesmettingen op dagbasis vastgesteld.
15 jul 22:12
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft weer positief getest op het coronavirus.
15 jul 21:10
Kanye West wil toch meedoen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De rapper heeft zich woensdag officieel kandidaat gesteld, meldt TMZ.
15 jul 6:43
Een Amerikaans experimenteel vaccin tegen het coronavirus heeft goed aangeslagen bij de 45 proefpersonen en heeft bij allen voor antistoffen gezorgd.
14 jul 21:46
Kanye West doet toch geen gooi naar het presidentschap van de Verenigde Staten, berichten meerdere Amerikaanse media.
12 jul 11:07
De Amerikaanse president Donald Trump heeft voor het eerst een gezichtsmasker in het openbaar gedragen.
9 jul 19:19
Drie hoge Chinese functionarissen mogen de Verenigde Staten niet meer in als sanctie voor de "verschrikkelijke" mishandeling van minderheden in de Chinese provincie Xinjiang.
9 jul 17:15
De Amerikaanse president Trump mag de vrijgave van zijn belastingaangiften niet blokkeren. Dat heeft het Amerikaanse Hooggerechtshof besloten.
9 jul 14:11
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gaat de aanpak van de wereldwijde coronacrisis onderzoeken.
8 jul 11:49
In een interview met Forbes maakt hij duidelijk dat het serieus is.
7 jul 21:17
Uit protest tegen de aanpak van de corona-uitbraak, zijn de Verenigde Staten nu officieel uit de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gestapt.
6 jul 17:44
Amerikaanse staten mogen zogenoemde kiesmannen dwingen om te stemmen op de presidentskandidaat die in die staat de meeste stemmen heeft gekregen
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi