Laatste nieuws over donald trump
581 t/m 600 (van 610 artikelen)
11 aug 18:03
De Amerikaanse Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft opnieuw uitgehaald naar de Democratische tegenkandidaat Hilary Clinton.
10 aug 13:27
Om te voorkomen dat Hillary Clinton als president linkse rechters aanwijst moeten mensen wellicht naar de wapens grijpen.
6 aug 17:30
De Republikeinse presidentskandidaat en racist Donald Trump heeft opnieuw de discussie op laten borrelen over migratie.
4 aug 12:05
Mensen moet niet zo zeuren over de vermeend racistische uitlatingen van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump.
3 aug 13:41
De Franse president François Hollande heeft zich ongewoon pittig uitgelaten over de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump.
3 aug 12:34
De Amerikaanse president Barack Obama vindt de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump ongeschikt om te dienen als president.
31 jul 20:30
Donald Trump heeft scherpe kritiek gekregen van de moeder van een Amerikaanse moslim die als militair is omgekomen in Irak.
21 jul 13:25
Een speechschrijfster van de Trump Organisation, het bedrijf van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, heeft toegegeven verantwoordelijk te zijn voor het invoegen van passages in de toespraak van Trump's vrouw Melania op de Republikeinse Nationale Conventie maandagavond.
21 jul 13:08
Geert Wilders ziet de opkomst van Donald Trump als vergelijkbaar met die van zichzelf.
21 jun 13:11
Een man die zaterdag in Las Vegas werd gearresteerd tijdens een partijbijeenkomst van de Republikeinen, wilde presidentskandidaat Donald Trump doodschieten.
21 mei 16:05
De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft ooit het idee gehad om in zijn show The Apprentice blanken tegen zwarten te laten uitkomen.
29 apr 12:00
Een brief met daarin een verdacht wit goedje is donderdagavond (lokale tijd) bij Donald Trump in zijn Trump Tower in Manhattan afgeleverd.
11 apr 11:42
Als het aan de directeur van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA ligt, wordt er nooit meer gebruikgemaakt van waterboarden.
21 mrt 17:36
George Clooney is geen fan van Donald Trump en die mening steekt de acteur niet onder stoelen of banken.
29 feb 12:34
Donald Trumps politieke retoriek is "racistisch" en doet denken aan Adolf Hitler.
19 feb 10:52
Een man die het alleen maar heeft over muren bouwen in plaats van bruggen slaan, is geen echte christen.
8 feb 11:56
De Amerikaanse presidentskandidaat voor de Republikeinen Donald Trump zei zondag open te staan voor harde maatregelen in de strijd tegen terreurbeweging Daesh, met inbegrip van de omstreden ondervragingstactiek 'waterboarding'.
24 jan 15:44
De excentrieke miljardair en moslimhater Donald Trump denkt zo populair te zijn dat hij geen kiezers zou verliezen wanneer hij iemand zou neerschieten.
10 jan 17:57
Het verwijderen van een moslima uit een campagnebijeenkomst van de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump heeft voor de nodige ophef gezorgd.
5 jan 17:17
Donald Trump heeft bergen kritiek over zich gekregen om een campagnefilmpje waarin misleiding de boventoon voert.
<< < 28 29 30 31 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi