Laatste nieuws over donald trump
81 t/m 100 (van 611 artikelen)
20 jan 18:45
China heeft sancties opgelegd aan 28 Amerikanen uit of rond de regering van ex-president Trump.
20 jan 17:06
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de Verenigde Arabische Emiraten vrijgesteld van een heffing op aluminium van 10 procent die in 2018 werd ingevoerd.
20 jan 13:13
De aanstaande Amerikaanse president Joe Biden wil in de eerste tien dagen na zijn aantreden tientallen presidentiële bevelen uitvaardigen waarmee hij beslissingen van zijn voorganger Donald Trump ongedaan wil maken.
20 jan 12:21
China heeft woedend gereageerd op het Amerikaanse verwijt dat het genocide zou plegen op de moslimminderheid van de Oeigoeren.
20 jan 9:06
De Iraanse president Hassan Rohani heeft zijn nieuwe Amerikaanse ambtgenoot Joe Biden opgeroepen de VS terug te laten keren in het internationale akkoord over Iran van 2015.
20 jan 8:02
De Amerikaanse president Donald Trump verleent 73 mensen gratie. Het gaat onder meer om zijn voormalige topadviseur Steve Bannon en rappers Lil Wayne en Kodak Black.
19 jan 19:10
De Verenigde Staten hebben de Chinezen beschuldigd van genocide tegen de moslimminderheid Oeigoeren.
19 jan 4:27
Parler, een socialemediawebsite en app die populair is onder Amerikaans extreemrechts, is na korte tijd offline te zijn geweest weer online met behulp van een Russisch technologiebedrijf.
17 jan 9:51
Aankomend Amerikaans president Joe Biden wil in de eerste tien dagen na zijn aantreden tientallen presidentiële bevelen uitvaardigen waarmee hij beslissingen van zijn voorganger Donald Trump ongedaan wil maken.
17 jan 6:45
Bij een controlepost in Washington is een man gearresteerd die met een wapen en valse papieren het afgegrendelde terrein in de buurt van het Capitool op wilde rijden.
16 jan 19:41
De Amerikaanse president Donald Trump heeft vrijdag de Legion of Merit (de rang van Commander-in-Chief) toegekend aan koning Mohammed VI.
16 jan 19:40
De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft de Amerikaanse president Donald Trump de Orde van Mohammed verleend
15 jan 17:28
President Donald Trump vertrekt 's ochtends op de dag van de inhuldiging van zijn opvolger Joe Biden uit de hoofdstad Washington.
15 jan 15:49
De Verenigde Staten hebben hun voorgenomen gedeeltelijke terugtrekking van hun troepen uit Afghanistan en Irak voltooid, meldt het Pentagon.
13 jan 22:38
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, een kamer van het parlement, vindt dat president Donald Trump moet worden afgezet.
13 jan 21:38
In navolging op de normalisatiedeals met Israël van verschillende Arabische landen, schreef één van onze redacteuren het volgende stuk over de Palestijnse zaak.
13 jan 12:32
outube heeft het kanaal van de Amerikaanse president Donald Trump offline gehaald omdat Trump in strijd handelde met het beleid van Youtube, dat aanzetten tot geweld verbiedt.
13 jan 4:34
De Amerikaanse vicepresident Mike Pence ziet er geen heil in om president Donald Trump uit zijn ambt te zetten door het 25e amendement van de grondwet in werking te stellen.
12 jan 6:55
De scheidende Amerikaanse president Donald Trump heeft erkend dat hij "enige verantwoordelijkheid" draagt voor de bestorming van het Capitool door zijn aanhangers.
12 jan 4:09
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft een bannerfoto van zijn Twitteraccount verwijderd waarop hij te zien was met scheidend Amerikaans president en billenmaatje Donald Trump.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi