Laatste nieuws over donald trump
121 t/m 140 (van 589 artikelen)
24 dec 6:08
De Amerikaanse president Donald Trump heeft Iran woensdag gewaarschuwd en gezegd dat hij het land verantwoordelijk houdt voor eventuele toekomstige aanvallen op Amerikanen in Irak.
19 dec 18:20
China zit mogelijk achter de massale cyberaanval op Amerikaanse overheidsinstellingen, zegt president Donald Trump.
19 dec 10:30
De Amerikaanse medicijnwaakhond FDA heeft het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Moderna goedgekeurd voor gebruik.
18 dec 14:08
Het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Moderna is volgens president Donald Trump goedgekeurd.
18 dec 3:34
De Amerikaanse vicepresident Pence laat zich live op televisie inenten tegen het coronavirus.
17 dec 4:38
De Verenigde Staten hebben woensdag opnieuw recordaantallen coronadoden en -besmettingen in de laatste 24 uur gemeld.
16 dec 9:02
Hoge diplomaten uit Iran en grote mogendheden overleggen woensdag over het vijf jaar oude atoomakkoord met de Islamitische Republiek.
15 dec 16:27
De Russische en de Mexicaanse president hebben Joe Biden gefeliciteerd met het winnen van de Amerikaanse verkiezingen.
14 dec 9:45
De Verenigde Staten hebben Soedan na 27 jaar van de zwarte lijst gehaald van landen die terrorisme steunen.
13 dec 16:29
Zo'n 100 miljoen Amerikanen zullen in de eerste drie maanden van 2021 worden ingeënt tegen corona, stelt Moncef Slaoui, de belangrijkste adviseur van de Amerikaanse vaccinatiecampagne, Operation Warp Speed.
10 dec 18:06
De Verenigde Staten hebben aangekondigd een consulaat te willen openen in het Zuid-Marokkaanse Dakhla.
10 dec 17:46
Marokko en Israël knopen volledige diplomatieke relaties aan, kondigde de Amerikaanse president Donald Trump aan op Twitter.
10 dec 9:42
Een wapendeal tussen de Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten die is gesloten door de regering-Trump, kan ondanks protest van meerdere Amerikaanse parlementariërs doorgaan.
8 dec 2:52
President Donald Trump zegt dat de VS "als een derdewereldland" zijn geworden, terwijl hij ongefundeerde beweringen blijft maken over verkiezingsfraude.
7 dec 11:23
De aankondiging van Iran om meer uranium te gaan verrijken baart Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk grote zorgen.
6 dec 2:24
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag tijdens een rally een nieuwe serie aan ongegronde beweringen gelanceerd dat hij tijdens de presidentsverkiezingen is bestolen en dat hij uiteindelijk toch zal winnen.
5 dec 3:10
De Amerikaanse president Trump heeft het bevel gegeven Amerikaanse troepen begin volgend jaar terug te trekken uit het Oost-Afrikaanse Somalië.
3 dec 16:00
De Iraanse president Hassan Rohani heeft radicale parlementariërs gewaarschuwd zich niet te bemoeien met het regeringsbeleid ten aanzien van de nucleaire projecten van het land.
3 dec 8:29
De voormalige Amerikaanse presidenten Barack Obama, George W. Bush en Bill Clinton zijn bereid zich op termijn voor de camera te laten inenten tegen het coronavirus.
2 dec 9:50
De verkozen Amerikaanse president Joe Biden is niet direct van plan de importheffingen op Chinese goederen te schrappen.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi