Laatste nieuws over donald trump
141 t/m 160 (van 597 artikelen)
10 dec 9:42
Een wapendeal tussen de Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten die is gesloten door de regering-Trump, kan ondanks protest van meerdere Amerikaanse parlementariërs doorgaan.
8 dec 2:52
President Donald Trump zegt dat de VS "als een derdewereldland" zijn geworden, terwijl hij ongefundeerde beweringen blijft maken over verkiezingsfraude.
7 dec 11:23
De aankondiging van Iran om meer uranium te gaan verrijken baart Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk grote zorgen.
6 dec 2:24
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag tijdens een rally een nieuwe serie aan ongegronde beweringen gelanceerd dat hij tijdens de presidentsverkiezingen is bestolen en dat hij uiteindelijk toch zal winnen.
03:10
De Amerikaanse president Trump heeft het bevel gegeven Amerikaanse troepen begin volgend jaar terug te trekken uit het Oost-Afrikaanse Somalië.
3 dec 16:00
De Iraanse president Hassan Rohani heeft radicale parlementariërs gewaarschuwd zich niet te bemoeien met het regeringsbeleid ten aanzien van de nucleaire projecten van het land.
3 dec 8:29
De voormalige Amerikaanse presidenten Barack Obama, George W. Bush en Bill Clinton zijn bereid zich op termijn voor de camera te laten inenten tegen het coronavirus.
2 dec 9:50
De verkozen Amerikaanse president Joe Biden is niet direct van plan de importheffingen op Chinese goederen te schrappen.
1 dec 13:48
De Duitse minister van Buitenlandse Zaken heeft gewaarschuwd dat de NAVO het vredesproces in Afghanistan niet in gevaar moet brengen door te snel troepen terug te trekken.
28 nov 10:03
De Iraanse president Hassan Rohani stelt dat "het huurlingenregime in Israël verantwoordelijk is voor de terroristische moordaanslag" op de Iraanse nucleaire wetenschapper en militair Mohsen Fakhrizadeh.
28 nov 8:08
Dat schreef de Iraanse VN-gezant Majid Takht Ravanchi aan de VN.
28 nov 6:13
De door de Amerikaanse president Donald Trump aangevraagde hertelling van de stemmen in de staat Wisconsin heeft niet de voor de voor hem gewenste ommekeer gezorgd.
28 nov 6:01
De voorman van de Verenigde Naties (VN) maant tot kalmte na de moordaanslag op het vermeende meesterbrein van het geheime Iraanse atoombomprogramma.
27 nov 7:42
De Amerikaanse president Donald Trump weigert nog altijd zijn verlies bij de presidentsverkiezingen te erkennen.
25 nov 15:31
De Chinese president Xi Jinping heeft de nieuwgekozen Amerikaanse president Joe Biden gefeliciteerd.
24 nov 4:09
De machtsoverdracht in de Verenigde Staten aan de nieuwe regering van de verkozen president Joe Biden kan officieel beginnen.
22 nov 14:02
De Russische president Vladimir Poetin wil samenwerken met elke Amerikaanse president, maar is nog altijd niet klaar om de verkiezingsoverwinning van Joe Biden te erkennen.
21 nov 16:24
Twitter draagt het officiële account van de Amerikaanse president (@POTUS) op 20 januari over aan de Democraat Joe Biden, de dag van zijn inauguratie.
20 nov 20:59
De secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres, waarschuwt voor een ernstige voedselcrisis met miljoenen doden in het door de burgeroorlog verscheurde land Jemen.
19 nov 18:27
Mike Pompeo heeft als eerste Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken een bezoek gebracht aan de door Israël bezette Golanhoogten.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi