Laatste nieuws over dubai
1 t/m 20 (van 196 artikelen)
15 okt 12:08
Reisorganisatie Sunweb gaat weer reizen aanbieden naar de Rode Zee in Egypte en TUI organiseert vanaf zaterdag vakanties naar de Kaapverdische Eilanden.
8 okt 17:29
De emir van Dubai, sjeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, heeft de telefoons van zijn ex-vrouw prinses Haya bint Al-Hussein laten hacken met de Pegasus-software van de Israëlische firma NSO.
16 aug 19:14
Logistiek concern DP World uit Dubai investeert meer dan 100 miljoen dollar in een nieuwe oliehaven in Suriname.
10 aug 12:15
De campagne om prinses Latifa van Dubai te bevrijden uit de macht van haar vader is gestopt nadat een foto werd gepubliceerd.
29 jun 11:23
Het is nog altijd onduidelijk wanneer Saïd R. , verdachte in het omvangrijke liquidatieproces Marengo, vanuit Colombia aan Nederland wordt uitgeleverd.
18:22
Prinses Latifa, de dochter van de heerser van Dubai, heeft via haar advocaten een teken van leven gegeven.
15 jun 9:34
Luchtvaartmaatschappij Emirates heeft haar boekjaar 2020-2021 afgesloten met een verlies van 6 miljard dollar.
27 mei 14:43
Het Turkse Openbaar Ministerie heeft volgens plaatselijke media een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen een crimineel, die Turkse prominenten met allerlei beschuldigingen in grote problemen brengt.
17 mei 19:29
Het Marokkaanse Nationale Bureau voor Toerisme (ONMT) en een delegatie van Marokkaanse touroperators is dit jaar aanwezig op de 28e editie van de Arabian Travel Market (ATM) in Dubai.
1 mei 19:16
In Dubai vindt momenteel de World Expo plaats en het is de bedoeling dat op 7 oktober een heus Oktoberfest van start gaat.
22 mrt 6:26
Precies drie jaar na de eerste inleidende zitting gaat het ‘monsterproces’ Marengo maandag inhoudelijk van start.
25 feb 8:39
De dochter van de emir van Dubai heeft het Verenigd Koninkrijk gevraagd om een nieuw onderzoek naar de ontvoering van haar oudere zus prinses Shamsa.
19 feb 17:47
Prinses Latifa al-Maktoum maakt het goed en wordt thuis verzorgd, volgens de koninklijke familie van Dubai.
2 feb 17:45
De Algerijnse Raï-zanger Reda Taliani is eind januari in een restaurant in Dubai gearresteerd wegens drugsbezit en openbaar dronkenschap
14 jan 13:43
De advocaat van Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het grote liquidatieproces Marengo, noemt het "niet gepast" dat de Nederlandse politie grote waardering heeft uitgesproken voor de politie in Dubai
12 jan 13:29
De telefoon die de kroongetuige in het omvangrijke liquidatieproces Marengo stiekem in de cel bleek te hebben, mag onderdeel worden van het strafrechtelijk onderzoek.
17 dec 13:50
Bert van Marwijk heeft in Dubai zijn contract getekend als bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten.
10 dec 12:33
De kroongetuige in het liquidatieproces Marengo, Nabil B. , heeft donderdag op emotionele wijze betoogd dat de advocaten Nico Meijering en Inez Weski medeschuldig zijn aan de moord op zijn advocaat Derk Wiersum.
26 nov 20:30
De eerste geplande commerciële vlucht van de luchtvaartmaatschappij FlyDubai uit Emirati is donderdag geland op de luchthaven Ben Gurion in Tel Aviv en arriveerde vanuit Dubai.
25 nov 18:34
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben reisvisa opgeschort voor staatsburgers uit 13 landen, waaronder enkele Arabische landen zoals Algerije, Tunesië, Turkije en Iran.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi