Laatste nieuws over duitsland
1 t/m 20 (van 1077 artikelen)
24 jan 16:49
Het Amerikaanse leger heeft de aanwezigheid bevestigd van huursoldaten van de Russische paramilitaire organisatie Wagner in Mali.
24 jan 16:06
Vier mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij op een universiteit in het Duitse Heidelberg, meldt de politie.
16 jan 9:03
De Duitse minister van Gezondheid Karl Lauterbach waarschuwt zondag voor zware weken door de huidige golf aan coronabesmettingen in het land.
16 jan 0:02
Het internationale vaccinatieprogramma voor arme landen, Covax, heeft de miljardste dosis van het coronavaccin geleverd.
13 jan 22:31
De Omicronvariant is de dominante variant van het coronavirus geworden in Duitsland.
13 jan 10:48
Een Syrische oud-kolonel en inlichtingenofficier is in Duitsland veroordeeld tot een levenslange celstraf voor moord, marteling en het geven van opdrachten daartoe tijdens de burgeroorlog in zijn land.
12 jan 14:13
Een omvangrijk en jarenlang Duits onderzoek naar seksueel misbruik van kinderen, onder wie ook baby's en peuters, heeft 429 verdachten opgeleverd.
11 jan 18:55
Duitsland heeft veel meer immigratie nodig om de nijpende personeelstekorten tegen te gaan.
8 jan 13:19
De Duitse gezondheidsminister Karl Lauterbach wil vasthouden aan het invoeren van een vaccinatieplicht tegen corona, ondanks bedenkingen in de coalitie en het parlement.
7 jan 16:59
Duitsland gaat over op een 2G-plusbeleid voor restaurants en cafés, wat betekent dat naast het tonen van een vaccinatie- en herstelbewijs ook een coronatest verplicht is.
5 jan 20:17
De Duitse president Frank-Walter Steinmeir heeft een bericht gestuurd aan koning Mohammed VI en nodigt hem uit om Duitsland te bezoeken om een ​​"nieuw partnerschap tussen de twee landen" te sluiten
5 jan 16:43
De Verenigde Staten stellen sancties in tegen de leider van de Bosnische Serviërs.
3 jan 11:39
Als het aan de Duitse tak van mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch ligt, vertrekt de top van het Internationaal Olympisch Comité (IOC).
30 dec 7:03
Niet eerder heeft Europa te maken gehad met zo'n ernstige uitbraak van vogelgriep.
22:09
In Marokko kunnen mensen vier maanden na hun laatste coronaprik een booster ontvangen.
27 dec 19:59
Marokko heeft besloten zijn ambassadeur voor Duitsland, Zohour Alaoui, terug te sturen naar Berlijn om het werk te hervatten.
25 dec 10:17
De Duitse wapenexport heeft afgelopen jaar een recordniveau bereikt. De regering van bondskanselier Angela Merkel heeft in haar laatste negen dagen nog voor 5 miljard euro aan wapenexporten goedgekeurd.
24 dec 20:46
Waar in Nederland het dagelijkse aantal coronabesmettingen afneemt, hebben landen om ons heen te kampen met een forse toename van de besmettingen.
22 dec 20:57
Marokko "waardeert" de "positieve aankondigingen" en "constructieve standpunten" die onlangs zijn gedaan door de nieuwe regering van Duitsland.
22 dec 14:06
De Duitse Ethische Raad kan zich vinden in een vaccinatieplicht voor een aanzienlijk deel van de bevolking.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi