Laatste nieuws over duitsland
281 t/m 300 (van 758 artikelen)
11:32
Er staat nog niet veel vast over de vergadering die georganiseerd is door Horst Köhler
2 jan 9:19
De Turkse minister van Buitenlandse zaken Mevlüt Cavusoglu wil nog deze maand een bezoek aan zijn Duitse collega brengen.
24 nov 11:01
Volgens de bondscoach van de regerend wereldkampioen zal de grootste verrassing vanuit Afrika van de Leeuwen v/d Atlas gaan komen.
21 nov 15:03
Vijfhonderd agenten waren dinsdagmorgen in de weer bij acht huiszoekingen en de aanhouding van zes Syriërs in de leeftijd van 20 tot 28 jaar.
16 nov 20:02
Duitsland zal een extra enveloppe van meer dan € 357 miljoen besteden aan de samenwerking met Marokko.
31 okt 13:04
De verdachte zou al concrete voorbereidingen voor een bomaanslag getroffen hebben.
30 sep 19:15
De afperser zou in september babyvoeding hebben vergiftigd.
15 sep 21:02
Twee Marokkaanse moskeegangers werden gisteren in een moskee in het Duitse Frankfurt mishandeld.
13 sep 20:02
Abdellatif Hammouchi, hoofd van de Marokkaanse inlichtingendienst DGST, heeft een ontmoeting gehad met belangrijke Duitse veiligheidsambtenaren in Berlijn.
9 sep 20:32
Turkije heeft zijn inwoners en landgenoten in Duitsland een 'reiswaarschuwing' voor Duitsland gegeven. Het ministerie van Buitenlandse Zaken maakte de waarschuwing zaterdag bekend.
30 aug 9:17
Het Nationaal Bureau voor Toerisme (ONMT) heeft in München een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met de Duitse touroperator FTI om vluchten naar Marrakech uit te voeren.
3 jul 18:01
Minister van Justitie Mohamed Aujjar begon vandaag aan een driedaags werkbezoek in Berlijn met de focus op de ontwikkeling van bilaterale samenwerking op de gebieden van justitie en forensisch onderzoek.
29 jun 17:03
De Turkse president Erdogan mag komende maand geen toespraak houden voor Turkse Duitsers in de marge van de topconferentie van de G20 in Hamburg.
12 jun 19:05
De grootste moskee van Duitsland, in Keulen, opende dit weekend voor het eerst de deuren voor een kijkje van binnen.
5 jun 17:04
Duitsland gaat zijn militairen terughalen uit Turkije nu een laatste poging is mislukt om het geschil met de regering in Ankara op te lossen rond een bezoekverbod voor Duitse parlementariërs aan de luchtmachtbasis Incirlik.
28 mei 15:29
De Duitse politica Alice Weidel, een van de twee lijsttrekkers van de rechts-populistische partij Alternative für Deutschland (AfD), wil het dragen van een hoofddoek op sommige plekken verbieden.
13:05
Verscheidene Europese regeringsleiders hebben dinsdag met verslagenheid gereageerd op de aanslag bij het concert van Ariana Grande in Manchester.
15 mei 13:42
Na een nieuwe weigering van Turkije om Duitse parlementariërs toe te laten tot de luchtmachtbasis Incirlik, overweegt de regering in Berlijn de Duitse militairen terug te trekken die daar in NAVO-verband gelegerd zijn.
9 mei 20:00
Het land probeert door middel van preventieve maatregelen nog meer toestroom van deze groep een halt toe te roepen.
1 mei 11:50
De ambassadeur van de Verenigde Arabische Emiraten in Berlijn, Ali Abdullah al-Ahmed, heeft om een grondig onderzoek naar imams in Europa gevraagd.
<< < 13 14 15 16 17 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi