Laatste nieuws over duitsland
581 t/m 600 (van 1048 artikelen)
30 aug 9:17
Het Nationaal Bureau voor Toerisme (ONMT) heeft in München een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met de Duitse touroperator FTI om vluchten naar Marrakech uit te voeren.
3 jul 18:01
Minister van Justitie Mohamed Aujjar begon vandaag aan een driedaags werkbezoek in Berlijn met de focus op de ontwikkeling van bilaterale samenwerking op de gebieden van justitie en forensisch onderzoek.
29 jun 17:03
De Turkse president Erdogan mag komende maand geen toespraak houden voor Turkse Duitsers in de marge van de topconferentie van de G20 in Hamburg.
12 jun 19:05
De grootste moskee van Duitsland, in Keulen, opende dit weekend voor het eerst de deuren voor een kijkje van binnen.
5 jun 17:04
Duitsland gaat zijn militairen terughalen uit Turkije nu een laatste poging is mislukt om het geschil met de regering in Ankara op te lossen rond een bezoekverbod voor Duitse parlementariërs aan de luchtmachtbasis Incirlik.
28 mei 15:29
De Duitse politica Alice Weidel, een van de twee lijsttrekkers van de rechts-populistische partij Alternative für Deutschland (AfD), wil het dragen van een hoofddoek op sommige plekken verbieden.
23 mei 13:05
Verscheidene Europese regeringsleiders hebben dinsdag met verslagenheid gereageerd op de aanslag bij het concert van Ariana Grande in Manchester.
15 mei 13:42
Na een nieuwe weigering van Turkije om Duitse parlementariërs toe te laten tot de luchtmachtbasis Incirlik, overweegt de regering in Berlijn de Duitse militairen terug te trekken die daar in NAVO-verband gelegerd zijn.
9 mei 20:00
Het land probeert door middel van preventieve maatregelen nog meer toestroom van deze groep een halt toe te roepen.
1 mei 11:50
De ambassadeur van de Verenigde Arabische Emiraten in Berlijn, Ali Abdullah al-Ahmed, heeft om een grondig onderzoek naar imams in Europa gevraagd.
30 apr 12:01
Duitsland vreest dat in de aanloop naar de parlementsverkiezingen in september aanslagen worden gepleegd op plaatsen waar asielzoekers zijn opgevangen.
27 apr 16:04
Een Duitse legerofficier is opgepakt op verdenking van het voorbereiden van een aanslag. De man zou zich volgens Duitse media hebben voorgedaan als Syrische vluchteling.
15 apr 12:00
De aanvaller van FC Sankt Pauli en de nationale ploeg Aziz Bouhaddouz is samen met MMA kampioen Abu Bakr Azaitar en coach Rachid Azzouzi genomineerd voor de prijs van beste sportman in Duitsland.
14 apr 15:07
De dood van een dakloze man in Groß-Gerau, die donderdagnacht brandend op straat werd aangetroffen, stelt de Duitse politie voor raadsels.
25 mrt 20:02
De 63-jarige Abdessalam T. zou voor Daesh rekruteren en hen financieel bijstaan.
19 mrt 11:02
Het is mogelijk dat Turkse ministers opnieuw naar Duitsland gaan voor bijeenkomsten over het Turkse referendum in april.
15 mrt 8:05
Duitsland wil social media-bedrijven als Facebook, Twitter en Snapchat hoge boetes opleggen als deze netwerken verzuimen haatzaaiende boodschappen binnen bepaalde termijn weg te halen.
9 mrt 18:02
Op Duits verzoek kijkt de Limburgse politie mee uit naar een negentienjarige Duitser uit Herne, die verdacht wordt van de moord op een negenjarig buurjongetje afgelopen maandag.
18:47
Een rechtbank in Duitsland heeft een 32-jarige man veroordeeld tot vier jaar en drie maanden gevangenisstraf omdat hij twee brandbommen bij een woning met asielzoekers naar binnen had gegooid.
26 feb 17:02
In Duitsland zijn er in 2016 ruim 3500 keer gewelddadigheden geweest tegen vluchtelingen.
<< < 28 29 30 31 32 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi