Laatste nieuws over duitsland
621 t/m 640 (van 1075 artikelen)
14 apr 15:07
De dood van een dakloze man in Groß-Gerau, die donderdagnacht brandend op straat werd aangetroffen, stelt de Duitse politie voor raadsels.
25 mrt 20:02
De 63-jarige Abdessalam T. zou voor Daesh rekruteren en hen financieel bijstaan.
11:02
Het is mogelijk dat Turkse ministers opnieuw naar Duitsland gaan voor bijeenkomsten over het Turkse referendum in april.
15 mrt 8:05
Duitsland wil social media-bedrijven als Facebook, Twitter en Snapchat hoge boetes opleggen als deze netwerken verzuimen haatzaaiende boodschappen binnen bepaalde termijn weg te halen.
9 mrt 18:02
Op Duits verzoek kijkt de Limburgse politie mee uit naar een negentienjarige Duitser uit Herne, die verdacht wordt van de moord op een negenjarig buurjongetje afgelopen maandag.
7 mrt 18:47
Een rechtbank in Duitsland heeft een 32-jarige man veroordeeld tot vier jaar en drie maanden gevangenisstraf omdat hij twee brandbommen bij een woning met asielzoekers naar binnen had gegooid.
26 feb 17:02
In Duitsland zijn er in 2016 ruim 3500 keer gewelddadigheden geweest tegen vluchtelingen.
20 feb 20:01
De Duitse vluchtelingen- en migratiedienst (BAMF) mag binnenkort mobieltjes van asielzoekers opeisen om de gegevens die erop staan te controleren. Dat kan nodig zijn om te bepalen of iemand kans maakt op een verblijfsvergunning of moet worden uitgezet.
15 feb 17:20
Justitie in Duitsland heeft woensdag bij vier Turkse imams in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts huiszoeking laten doen. De geestelijken worden verdacht van spionage voor Turkije.
3 feb 8:04
De Duitse komiek en televisiepresentator Jan Böhmermann is met het Zondag met Lubach-filmpje, waarin 'Nederland' zich introduceert bij de Amerikaanse president Donald Trump, aan de haal gegaan.
28 jan 15:46
Vlak voordat bondskanselier Angela Merkel op bezoek gaat in Turkije hebben de Duitse media zaterdag extra druk op de ketel gezet.
26 jan 17:01
Een tiener die de terreurbeweging Daesh bewonderde en vorig jaar op het station van Hannover een politieagent neerstak, is donderdag in Celle tot zes jaar cel veroordeeld.
22 jan 21:01
Duitsland heeft een terreurverdachte opgepakt die mogelijk samenwerkte met een jongen die in Wenen werd gearresteerd omdat hij plannen had voor een aanslag.
15 jan 15:24
Facebook gaat in Duitsland samenwerken met journalistieke organisaties om de verspreiding van nepnieuws tegen te gaan.
9 jan 16:40
In de Duitse politiek gaan steeds meer stemmen op om landen die afgewezen asielzoekers niet willen terugnemen, financieel te straffen.
2 jan 21:45
In Duitsland is een Syrische asielzoeker opgepakt, die Daesh zou hebben gevraagd om geld voor aanslagen. Volgens de Duitse politie was er een "niet nader uitgewerkt scenario voor een aanslag" in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.
23 dec 16:07
Duitsland wil meer uitgeprocedeerde asielzoekers het land gaan uitzetten. Het is een van de maatregelen die bondskanselier Angela Merkel snel wil doorvoeren om het land veiliger te maken, zo kondigde ze vrijdagmiddag aan.
21 dec 20:22
Justitie in Duitsland heeft een 24-jarige Marokkaan aangehouden die wordt verdacht van banden met de daders van de aanslag in Parijs een jaar geleden.
11:50
Een Syrische vluchteling in Duitsland kocht voor een habbekrats een kast en kreeg de verrassing van zijn leven.
18 dec 13:09
De 27-jarige Bulgaarse man die zaterdag werd gearresteerd, omdat hij eind oktober in de Berlijnse metro een vrouw van de trap schopte, komt zondag al voor de rechter. Dat zegt een woordvoerder van de officier van justitie in Berlijn.
<< < 30 31 32 33 34 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi