Laatste nieuws over duitsland
681 t/m 700 (van 930 artikelen)
19 mrt 13:54
Een Duitse rechtbank heeft woensdag de taxidienst UberPop verboden. De rechtbank in Frankfurt bepaalde dat Uber geen chauffeurs mag inzetten die geen taxivergunning hebben.
13 mrt 12:39
De hoogste Duitse rechtbank heeft vrijdag een verbod op het dragen van hoofddoekjes door leerkrachten van tafel geveegd.
10 mrt 13:28
Het gezin met vijf jonge kinderen uit Doorwerth is 'op vakantie' in Duitsland.
9 mrt 13:42
Een jonge Duitse vrouw die aan de kant van de Koerdische YPG-militie meevocht tegen de groep Daesh in Syrië is in de strijd gesneuveld.
26 feb 13:59
Joden in Duitsland kunnen in overwegend islamitische wijken beter niet de straat opgaan met hun keppeltjes op.
25 feb 15:27
Een Duitse advocate met extreemrechtse sympathieën is tot twintig maanden cel veroordeeld voor het ontkennen van de Holocaust.
20 feb 14:56
De Duitse international Karim Bellarabi blijft de komende jaren voor Bayer Leverkusen voetballen.
20 feb 14:48
Een verpleger in Duitsland heeft donderdag zijn excuses aangeboden voor het feit dat patiënten door zijn toedoen om het leven zijn gekomen.
3 feb 14:48
De Duitse regering wil strengere wetgeving doorvoeren om mensen te beletten zich in het buitenland bij een terreurbeweging aan te sluiten.
28 jan 23:17
Bij de Duitse anti-islambeweging Pegida zijn opnieuw twee mensen opgestapt. Woordvoerster Kathrin Oertel zegt op te stappen omdat ze is bedreigd.
25 jan 19:30
Een anti-islamprotest in het Duitse Dresden heeft zondag minder mensen op de been gekregen dan de afgelopen weken.
21 jan 18:56
Een van de leiders van de Pegida-beweging in Duitsland, die strijdt tegen 'de islamisering van het Westen', is onder vuur komen te liggen, nadat woensdag een foto was opgedoken waar hij te zien is met een Hitler-snor en dezelfde haardracht als de nazileider.
19 jan 13:07
De groep Pegida heeft de voor maandag in Dresden geplande demonstratie tegen 'de islamisering van het Westen' afgeblazen.
14 jan 16:02
De twee Arnhemmers die augustus 2013 met strijdersuitrusting in het Duitse Kleef werden aangehouden, blijven ontkennen dat zij gingen meestrijden in de Syrische strijd.
13 jan 17:16
De Duitse bevolking moet in de nasleep van de aanslagen in Parijs moslims en andere minderheden in de samenleving niet buitensluiten.
5 jan 15:20
Duizenden Duitsers gaan naar verwachting maandagavond de straat op om weerwerk te bieden aan de wekelijkse demonstraties van de Patriottische Europeanen tegen de Islamisering van het Avondland (Pegida).
1 jan 12:17
De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft haar landgenoten woensdag op het hart gedrukt niet deel te nemen aan de wekelijkse anti-islambetogingen in Dresden.
19 dec 9:29
De Duitse politie heeft drie Turkse mannen gearresteerd die ervan worden verdacht andere Turken in Duitsland te hebben bespied voor de Turkse inlichtingendiensten.
15 dec 20:56
Duitsland moet een open debat voeren over immigratie en integratie, maar voor mensen die haat jegens minderheden zaaien is geen plaats.
2 dec 13:24
De politie heeft maandagmiddag een man en een vrouw aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de ontvoering van een 17-jarig meisje in Sevenum.
<< < 33 34 35 36 37 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi