Laatste nieuws over duitsland
141 t/m 160 (van 1131 artikelen)
13 sep 20:34
De internationale gemeenschap heeft voor ruim 1 miljard dollar (bijna 850.000 miljoen euro) aan hulp voor Afghanistan toegezegd.
13 sep 14:29
Kolen zijn weer de belangrijkste energiebron van Duitsland. De conventionele energiebron haalde in de eerste zes maanden van het jaar wind in als grootste leverancier van energie.
12 sep 17:24
De Duitse bondskanselier Angela Merkel roept alle Duitsers op zich te laten vaccineren tegen het coronavirus.
2 sep 11:38
In Duitsland wordt stapsgewijs begonnen met het toedienen van extra coronavaccins aan mensen die al volledig zijn gevaccineerd.
1 sep 14:56
De Koninklijke Marechaussee heeft geen capaciteit om de politie te helpen bij het in het grensgebied controleren op coronabewijzen.
28 aug 22:46
Duizenden mensen hebben zaterdag in Berlijn gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen van de Duitse regering, ondanks een verbod massaal de straat op te gaan.
27 aug 19:50
De Duitse bondskanselier Angela Merkel vindt dat Duitse bedrijven meer investeringen moeten doen op het gebied van hernieuwbare energie in Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara.
26 aug 11:00
Ooggetuigen zeggen tegen het Duitse persbureau dpa dat de drukte bij het vliegveld van Kabul toeneemt, ondanks de dreiging van een terroristische aanslag.
25 aug 10:43
De rek is er nu echt uit op intensivecareafdelingen, zegt voorzitter Diederik Gommers van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care (NVIC).
21:18
De Amerikaanse president Joe Biden blijft erbij dat de Amerikaanse troepen het vliegveld van Kabul op 31 augustus verlaten.
02:55
De kans op hevige regenval zoals afgelopen juli, die in Limburg, België en Duitsland rampzalige overstromingen veroorzaakte, is 1,2 tot 9 keer groter door klimaatverandering.
23 aug 14:39
Duitsland wil zich bij het coronabeleid niet langer laten leiden door het aantal besmettingen.
20 aug 11:08
De Taliban hebben een familielid van een journalist van de Duitse omroep Deutsche Welle doodgeschoten.
10 aug 15:53
De Duitse autoriteiten gaan ongevaccineerden verder onder druk zetten. Coronatests zijn vanaf 11 oktober niet meer gratis.
9 aug 15:26
De Duitse autoriteiten hebben het reisadvies voor Marokko aangescherpt en het land geclassificeerd als gebied met een hoog besmettingsrisico.
8 aug 3:59
Reizigers die vanuit België en Duitsland terug naar Nederland reizen kunnen vanaf zondag steekproefsgewijs gecontroleerd worden op hun coronabewijs.
6 aug 11:07
De internationale wielerunie UCI heeft de Duitse wielercoach Patrick Moster tot het einde van het jaar geschorst.
5 aug 13:52
Marokko heeft een rechtszaak aangespannen tegen de Duitse krant Suddeutsche Zeitung wegens een artikel waarin de krant Rabat er van beschuldigde spyware te gebruiken.
5 aug 11:13
De Duitse regering voorziet in het najaar een vierde golf van het coronavirus en bereidt zich erop voor de bevolking in herfst en winter weer beperkingen op te leggen.
4 aug 12:24
Reizigers die vanuit België terug naar Nederland reizen kunnen vanaf zondag gecontroleerd worden op hun coronabewijs, meldt een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi