Laatste nieuws over eberhard van der laan
1 t/m 20 (van 44 artikelen)
6 okt 16:30
Volgende week vrijdag is er de mogelijkheid om afscheid te nemen van burgemeester Eberhard van der Laan.
29 mei 17:01
In een filmpje dat vandaag is verschenen, doen Amsterdammers een belofte aan hun ernstig zieke burgemeester Eberhard van der Laan.
23 mei 12:57
Amsterdam is woensdag bij de publieke bijeenkomsten in de stad rond de finale van Ajax waakzaam op een eventuele terreurdreiging.
18 okt 12:43
Ruim 75 mensen hebben inmiddels contact gezocht met de politie in Amsterdam om te melden dat zij aanstoot hebben genomen aan een afgelopen weekend verspreide flyer met antihomoteksten.
25 sep 14:30
Vele honderden mensen zijn zondagmiddag begonnen aan de Parade van IEDER1, een optocht van Amsterdam-Zuidoost naar het Museumplein om de diversiteit van Nederland te 'vieren'.
7 apr 15:34
Amsterdam was wel degelijk op de hoogte van het bezoek van Mohammed VI aan de stad. Men werd echter overvallen door de massaliteit.
25 feb 12:14
Alle trams, bussen en metro's in Amsterdam stonden donderdag om 11.00 uur één minuut stil ter herinnering aan de Februaristaking 75 jaar geleden. Ook de veerponten lagen een minuut stil.
18 dec 18:02
Vijftien Joodse religieuze en maatschappelijke instellingen in Amsterdam krijgen geld van de gemeente om de beveiliging op te schroeven.
25 jan 20:00
'Wij laten het gruwelijke niet opnieuw gebeuren. Amsterdam staat voor zijn joodse gemeenschap.'
21 jan 18:48
De beveiliging van Joodse scholen en synagogen in Amsterdam blijft tot in elk geval de zomer op een hoog peil.
9 jan 17:10
Hoofdredacteuren van in Amsterdam gevestigde media hebben vrijdag hun zorgen uitgesproken over de veiligheid van hun redacties.
18 dec 10:33
Politie, justitie en de gemeente Amsterdam gaan in de strijd tegen de recente liquidatiegolf actief daders en verdachten hinderen.
1 nov 16:17
De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan betrekt Marokkaanse organisaties in de stad te weinig bij zijn beleid.
22 okt 11:25
Alle Amsterdammers moeten alert zijn op verdachte situaties en signalen van radicalisering melden bij de politie of de gemeente.
22 sep 14:17
De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan heeft eindelijk iets gezegd over moslims die afstand moeten nemen van Daesh. Daartoe roepen veel columnisten en politici.
6 jun 11:55
De Amsterdamse burgemeester Van der Laan heeft donderdag besloten tot extra beveiliging van Joodse gebouwen in de hoofdstad.
26 mrt 11:21
PVV-Kamerlid Martin Bosma heeft forse kritiek op de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA), omdat die zich in het debat over Geert Wilders 'niet onafhankelijk' zou hebben opgesteld.
29 jan 15:55
In Amsterdam worden op termijn op zeven of acht locaties containers geplaatst waar gezinnen die extreme overlast geven kunnen worden gehuisvest.
17 okt 14:22
De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA) wil in gesprek blijven over de bezwaren rond Zwarte Piet, maar zonder de sinterklaastraditie geweld aan te doen.
30 dec 14:37
In Amsterdam vielen verschillende doden.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi