Laatste nieuws over ebru umar
1 t/m 20 (van 29 artikelen)
27 feb 11:07
Een vorig jaar teruggekeerde Syriëgangster die het Openbaar Ministerie vervolgt, zou onder anderen columniste Ebru Umar hebben bedreigd op social media.
30 sep 10:17
Ebru Umar pakt haar pen weer op en gaat vanaf donderdag wekelijks een column schrijven voor de website van PowNed, heeft de omroep maandag bekendgemaakt.
23 jul 20:03
Dagblad Metro zet columnist Ebru Umar na veertien jaar aan de kant vanwege bezuinigingen. Dat stelt zij dinsdag op haar website. Haar laatste bijdrage aan de gratis krant werd vorige week geplaatst.
29 mrt 17:30
De Turkse strafzaak tegen columniste Ebru Umar wegens belediging van de Profeet Mohammed (sallallahu alaihi wa sallam) is woensdag opnieuw uitgesteld.
11:30
De Nederlandse overheid moet Nederturken die aan de Turkse autoriteiten doorgeven wie zich beledigend uitlaten over president Erdogan, aanspreken op hun moraal, hun fatsoen en loyaliteit en hun Nederlandse paspoort.
10 aug 19:07
Columniste Ebru Umar moet zich op twee dagen in september verantwoorden voor een Turkse rechtbank.
29 jul 13:20
De Stichting Turks-Islamitische Culturele Federatie en 22 Turken die in Nederland wonen, hebben aangifte gedaan tegen columniste Ebru Umar wegens belediging.
27 jun 13:21
Columniste Ebru Umar heeft opnieuw het nieuws gehaald na een grenzeloze tirade op Twitter.
18 mei 19:13
Vooraanstaande Turkse Nederlanders moeten stelling nemen tegen intimidatie binnen hun gemeenschap.
13 mei 16:56
Vicepremier Lodewijk Asscher kan zich "niet voorstellen" dat Ebru Umar wordt uitgeleverd aan Turkije als dat land overgaat tot vervolging van de columniste.
12 mei 11:39
Ebru Umar wordt ondergebracht op een geheim adres. Ook meldt de columniste haar openbare optredens bij de instanties, zegt ze in een donderdag gepubliceerd interview met De Telegraaf.
11 mei 14:49
De in Nederland teruggekeerde Ebru Umar gaat niet meer naar Turkije zoals ze er nu over denkt. Dat zegt ze tegen Metro, waar ze columniste is.
11 mei 11:01
Ebru Umar is aangekomen in Nederland. Ze landde op Schiphol met een vlucht uit Izmir.
5 mei 12:41
In Turkije zijn twee nieuwe aanklachten ingediend tegen Ebru Umar. De columniste heeft dit donderdag gehoord van de openbaar aanklager. Ze mag het land nog niet uit.
4 mei 18:10
De kwestie rond de opgepakte Turks-Nederlandse journaliste Ebru Umar in Turkije is een "pijnlijke illustratie" van de verschillen in opvatting over het vrije woord.
12:09
Columniste Ebru Umar (Metro, Libelle) en schrijver/columnist Theodor Holman (Parool) zijn genomineerd voor de Pim Fortuyn Prijs.
28 apr 13:07
Ebru Umar doet afstand van haar Turkse nationaliteit. Dit heeft de Nederlands-Turkse columniste donderdag gezegd.
27 apr 16:12
Columniste Ebru Umar zit zeker nog een week vast in Turkije. De schrijfster twitterde dat woensdagmiddag zelf.
26 apr 12:01
Ebru Umar heeft dinsdag op walgelijke wijze uitgehaald in haar column in Metro, de eerste die ze heeft geschreven sinds ze in Turkije werd gearresteerd.
26 apr 11:49
Justitie in Turkije heeft een tenlastelegging tegen Ebru Umar in voorbereiding.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi