Laatste nieuws over echo
141 t/m 160 (van 574 artikelen)
5 mrt 10:00
Het Crimson Resort en Spa Mactan in Cebu, is het tweede hotel, na het Manila Marriott Hotel, dat in de Filipijnen de moslimvriendelijke status heeft verworven.
12 feb 12:01
De parel van de Indische Oceaan, Sri Lanka, is een rijke mix van geschiedenis, cultuur en een prachtig landschap.
6 feb 15:44
Anders dan de merknaam 'MoroccanOil' doet vermoeden, komt dit merk helemaal niet uit Marokko.
6 feb 10:34
Rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, is cannabis olie (of hennep olie) een uitstekend schoonheidsproduct voor droog en broos haar.
29 jan 13:30
Ook de Filipijnen wil zich meer gaan richten op het halal toerisme. Het land heeft plannen om zich te positioneren als een van de favoriete bestemmingen in de wereld voor moslim reizigers.
14 jan 21:00
In alle drukte van ons hectische alledaagse leventje moeten we niet vergeten af en toe even tijd voor onszelf te nemen.
13 jan 20:03
Vanwege het hoge aantal islamitische bezoekers, zo’n 20 miljoen per jaar, bereidt Japan zich goed voor op het ontvangen van meer moslim reizigers.
11 jan 13:04
Zanzibar is een betoverend mooi land met turkooizen blauw water en witte stranden. Bestaande uit eilanden die ten oosten van de kust van Tanzania in de Indische Oceaan liggen, ter hoogte van Dar Es Salaam.
4 jan 22:00
De Malik Dinar Juma Masjid, die zich bij Thalankara in India bevindt, is op de 13e Rajab, 22 Hijra, door Malik Ibn Dinar in de typische Kerala stijl gebouwd.
1 jan 12:00
Marokko is onlangs tijdens een ceremonie in Jakarta benoemd als het meest reisvriendelijke land in Afrika voor moslims op basis van de halal faciliteiten die het land biedt.
18 dec 21:30
Als hijabi is het echt niet altijd maar lekker makkelijk en snel om de deur uit te gaan (je hebt geen tijd nodig in de ochtend om je kroeshaar onder controle te brengen), hieronder wat struggles die alle hijabi’s vast wel herkennen.
28 nov 22:02
De eerste sneeuw is inmiddels gevallen in Marokko en dat zorgt voor veel plezier.
30 okt 19:01
De beelden in de video zijn daadwerkelijk adembenemend mooi en deze wilde wij jullie dan ook niet onthouden.
21 okt 11:14
's Avonds een warme maaltijd verorberen met alles erop en eraan, is niet zo best. Het betekent dat je met een te volle maag naar bed gaat en daar word je dik van.
7 okt 16:09
Meisjes tussen vijf en veertien jaar hebben het wereldwijd heel wat drukker met het huishouden dan jongens van die leeftijd.
15 sep 14:37
Marokko heeft een mooie prijs in ontvangst mogen nemen op het gebied van toerisme, spa en wellness.
2 sep 20:55
Marokko is als 28e gerangschikt op een lijst met vriendelijkste landen voor expats. Het land scoorde beter dan bijvoorbeeld Frankrijk en Duitsland.
14 aug 14:07
De reisredactie van CNN heeft een lijst van 23 steden samengesteld waar je het best terecht kan voor streetfood, oftewel eten op straat.
12 aug 12:21
Negen op de tien jongeren zijn tevreden over hun leven. Ze zijn vooral te spreken over hun vriendenkring, psychische gezondheid en woning.
4 aug 22:15
Gisteravond stonden er drie Marokkaanse internationals op het veld in de derde voorronde van de UEFA Champions League.
<< < 6 7 8 9 10 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi