Laatste nieuws over egyptair
1 t/m 20 (van 27 artikelen)
1 dec 11:50
Royal Air Maroc en EgyptAir versterken daarmee hun samenwerking.
13 jan 22:10
De overblijfselen van de Marokkaanse onderdaan die afgelopen mei stierf in een vliegtuigcrash van Egypt Air, vlak in de buurt van de Egyptische kust van de Middellandse Zee, zal vandaag worden gerepatrieerd naar Casablanca, meldt de ambassade van Marokko In Caïro.
15 dec 20:03
Egyptische onderzoekers hebben sporen van explosieven ontdekt op de resten van slachtoffers van de vliegramp met het toestel van EgyptAir op 19 mei.
23 jul 20:53
Het toestel van EgyptAir dat in mei in de Middellandse Zee stortte, brak in de lucht kort nadat brand was uitgebroken in of vlakbij de cockpit. De bemanning werd door de brand overweldigd.
30 jun 14:20
Op brokstukken van het voorste gedeelte van het passagiersvliegtuig van EgyptAir dat vorige maand in de Middellandse Zee stortte hebben onderzoekers roet en sporen van oververhitting gevonden.
28 jun 13:20
Egyptische technici hebben maandag met succes de flightdatarecorder van de neergestorte EgyptAir-vlucht MS804 hersteld.
28 jun 13:18
De openbaar aanklager in Parijs is maandag een strafrechtelijk onderzoek begonnen in verband met de crash van vlucht MS804 van EgyptAir vorige maand.
17 jun 15:52
Vrijdag is ook de tweede zwarte doos van het gecrashte toestel van EgyptAir geborgen, liet het Egyptische onderzoeksteam weten.
16 jun 17:55
Een van de zwarte dozen van het gecrashte EgyptAir-vliegtuig is donderdag beschadigd gevonden.
8 jun 12:40
Vandaag is een toestel van EgyptAir weer het onderwerp van gesprek in de luchtvaartindustrie.
1 jun 16:30
Een Frans onderzoeksschip heeft signalen opgepikt die vermoedelijk afkomstig zijn van een van de zwarte dozen van het vorige maand in de Middellandse Zee gestorte vliegtuig van EgyptAir.
24 mei 12:07
Egyptische onderzoekers zeggen dat menselijke resten die zijn gevonden in het gebied waar het toestel van EgyptAir in de Middellandse Zee stortte, wijzen op een explosie aan boord.
22 mei 15:43
Egypte heeft zondag een onderzeeër gestuurd naar de plaats waar donderdag een Airbus 320 van EgyptAir in de Middellandse Zee verdween.
21 mei 16:12
Reddingsdiensten hebben de twee zwarte dozen van het verongelukte toestel van EgyptAir nog niet gelokaliseerd.
20 mei 16:08
Bij de zoektocht naar het verdwenen passagiersvliegtuig van EgyptAir zijn vrijdag een lichaamsdeel, wrakstukken en bagage gevonden.
20 mei 13:10
Bij de vliegramp van EgyptAir is toch wel een Marokkaanse staatsburger om het leven gekomen.
20 mei 10:49
De zoektocht naar het donderdag van de radar verdwenen passagiersvliegtuig van EgyptAir dreigt hinder te ondervinden van opkomend slecht weer.
16:52
In het neergestorte toestel van EgyptAir zaten geen passagiers met met een Marokkaanse nationaliteit.
16:27
De bemanning van een Grieks marineschip heeft wrakstukken gevonden van het vliegtuig van EgyptAir dat donderdag verdween van de radar.
14:07
Het passagiersvliegtuig van EgyptAir dat donderdagochtend ineens van de radar verdween, maakte even daarvoor onverwachte bewegingen.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi