Laatste nieuws over egypte
201 t/m 220 (van 795 artikelen)
30 okt 9:56
Door overstromingen in Egypte zijn 26 mensen om het leven gekomen. Dat heeft de staatstelevisie bekendgemaakt op haar website namens het ministerie van Volksgezondheid.
27 sep 19:39
Sommige nederlagen doen schijnbaar extra pijn, zo blijkt uit uitspraken van de coach van de Egyptische topclub Zamalek.
17 aug 12:22
Turkije heeft woensdag woedend gereageerd op een vertrouwelijk document van de Duitse regering waarin de huidige Turkse regering wordt omgeschreven als steunpilaar voor militante islamitische groeperingen.
23 jul 20:53
Het toestel van EgyptAir dat in mei in de Middellandse Zee stortte, brak in de lucht kort nadat brand was uitgebroken in of vlakbij de cockpit. De bemanning werd door de brand overweldigd.
13 jul 13:12
De veiligheidsdienst in Egypte martelt op grote schaal tegenstanders van het regiem. Bovendien verdwijnen er zomaar mensen.
30 jun 14:20
Op brokstukken van het voorste gedeelte van het passagiersvliegtuig van EgyptAir dat vorige maand in de Middellandse Zee stortte hebben onderzoekers roet en sporen van oververhitting gevonden.
17:14
De Marokkaanse filmmaker Chakir Khalifi kan de Ramadan waarschijnlijk niet doorbrengen met zijn gezin in Egypte.
13:18
Een dolk die in de tombe van koning Toetanchamon is gevonden, blijkt gemaakt met ijzer afkomstig uit een meteoriet.
1 jun 16:30
Een Frans onderzoeksschip heeft signalen opgepikt die vermoedelijk afkomstig zijn van een van de zwarte dozen van het vorige maand in de Middellandse Zee gestorte vliegtuig van EgyptAir.
30 mei 9:25
Een militaire rechtbank in Egypte heeft zondag acht vermeende aanhangers van de Moslimbroederschap ter dood veroordeeld wegens het aanzetten tot geweld en aanslagen.
22 mei 15:43
Egypte heeft zondag een onderzeeër gestuurd naar de plaats waar donderdag een Airbus 320 van EgyptAir in de Middellandse Zee verdween.
21 mei 16:12
Reddingsdiensten hebben de twee zwarte dozen van het verongelukte toestel van EgyptAir nog niet gelokaliseerd.
20 mei 16:08
Bij de zoektocht naar het verdwenen passagiersvliegtuig van EgyptAir zijn vrijdag een lichaamsdeel, wrakstukken en bagage gevonden.
20 mei 10:52
Drie Franse onderzoekers en een technisch deskundige van vliegtuigfabrikant Airbus zijn vrijdagochtend in Egypte aangekomen om het onderzoek naar het donderdagochtend verdwenen passagiersvliegtuig van EgyptAir te versterken.
19 mei 16:27
De bemanning van een Grieks marineschip heeft wrakstukken gevonden van het vliegtuig van EgyptAir dat donderdag verdween van de radar.
19 mei 14:07
Het passagiersvliegtuig van EgyptAir dat donderdagochtend ineens van de radar verdween, maakte even daarvoor onverwachte bewegingen.
19 mei 14:00
"De informatie die we nu hebben bevestigt dat het toestel neerkwam en is verdwenen."
19 mei 10:39
In Egypte heerst verwarring over een noodsignaal dat het boven de Middellandse Zee verdwenen passagiersvliegtuig wel of niet zou hebben uitgezonden.
19 mei 10:38
De reddingsdienst van de Egyptische strijdkrachten heeft een noodsignaal opgevangen van het passagiersvliegtuig van EgyptAir dat in de nacht van woensdag op donderdag boven de Middellandse Zee verdween.
19 mei 10:35
De kapitein van een koopvaardijschip in de Middellandse Zee heeft in de nacht van woensdag op donderdag ongeveer 275 kilometer ten zuiden van het Griekse eiland Karpathos een "vlam in de lucht" gezien.
<< < 9 10 11 12 13 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi