Laatste nieuws over egypte
21 t/m 40 (van 894 artikelen)
31 okt 19:00
Een klimaattop moet eigenlijk plaatsvinden in een land met vrijheid om te demonstreren, vindt Europarlementariër Bas Eickhout.
31 okt 8:30
De film Het Feest van Tante Rita, met Edsilia Rombley in de hoofdrol, is nog voor de film in Nederland in première gaat verkocht aan het buitenland.
16 sep 19:55
De Egyptische president Abdel Fattah al-Sissi heeft woensdag vanuit Qatar opgeroepen om de soevereiniteit en territoriale integriteit van de lidstaten van de Arabische Liga te behouden.
13 sep 16:55
De Egyptische president Abdel Fattah al-Sissi is vandaag aangekomen in Qatar.
7 sep 9:56
De Arabische Liga veroordeelde dinsdag de militaire steun van Iran aan de militante separatisten van het Polisario-Front.
30 aug 19:28
De Ethiopische premier Abiy Ahmed Ali arriveerde zondag in Algerije voor een tweedaags officieel bezoek.
9 aug 21:41
Egypte gaat zijn elektriciteitsverbruik minderen om zo meer aardgas vrij te maken voor de export.
7 aug 21:28
Na bemiddeling door Egypte zijn Israël en Gaza overeengekomen de wapens tijdelijk neer te leggen, bevestigt de Palestijnse verzetsbeweging Islamitische Jihad in een verklaring.
7 aug 15:15
Egyptische bemiddelaars hebben gezegd dat ze in hun pogingen een wapenstilstand te regelen in de Gazastrook Israël bereid hebben gevonden zondagavond om 21.00 uur (Nederlandse tijd) de wapens te laten rusten.
6 aug 10:36
Het Israëlische bezettingsleger is klaar voor een week van militaire acties tegen de Palestijnen in de Gazastrook.
5 aug 21:21
Israël heeft de luchtaanvallen op de Gazastrook hervat na een eerdere golf op vrijdag waarbij het Israëlische bezettingsleger vijftien Palestijnen zegt te hebben gedood.
2 aug 7:14
De Verenigde Staten hebben in het weekend de leider van al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, gedood bij een "terrorismebestrijdingsoperatie" in Afghanistan.
2 aug 0:55
De Verenigde Staten gaan ervan uit dat zij in het weekend de leider van al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, hebben gedood bij een "contraterrorisme-operatie" in Afghanistan.
28 jul 15:16
De nieuwe Thor-film wordt niet gedraaid in de bioscopen van Egypte, Koeweit, Bahrein en Maleisië.
26 jul 16:22
De Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi heeft Ethiopië maandag gewaarschuwd voor de gevolgen van eventuele eenzijdige stappen met betrekking tot het controversiële damproject in de rivier de Nijl.
25 jul 17:40
De rechtbank van Mansoura, 130 km ten noorden van de Egyptische hoofdstad Caïro, heeft een verzoek ingediend om zondag de executie van een veroordeelde moordenaar live uit te zenden.
18 jul 10:17
De Egyptische autoriteiten hebben alle ballonvluchten boven Luxor opgeschort na een ongeval waarbij twee mensen lichtgewond zijn geraakt.
16 jul 10:29
De Verenigde Staten gaan het Midden-Oosten en Noord-Afrika steunen met 1 miljard dollar (ruim 991 miljoen euro) aan voedselhulp in reactie op de toenemende voedselonzekerheid door de oorlog in Oekraïne.
15 jul 23:00
De Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman heeft tegenover de Amerikaanse president Joe Biden ontkend verantwoordelijk te zijn voor de moord op Jamal Khashoggi.
00:46
Bij de Egyptische badplaats Hurghada is vrijdag bij een haaienaanval ook een tweede vrouw om het leven gekomen, een Roemeense veertiger.
< 1 2 3 4 > >>