Laatste nieuws over egypte
121 t/m 140 (van 772 artikelen)
16 mei 7:33
De Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi heeft woensdag een hangbrug over de Nijl geopend, die de breedste in de wereld is.
14 mei 13:50
De Egyptische regering geeft universiteiten de opdracht om studenten meer bij te brengen over het huwelijk en hoe zij de beste partner kiezen. Daartoe voert zij het project Mawadda in, dat lessen aanbiedt op universiteiten over het onderwerp.
1 mei 23:16
Walid Azaro was vandaag belangrijk voor Al Ahly met zijn doelpunt tegen El Geish, die gewonnen werd met 1-2.
1 mei 16:51
De Egyptische professor Amina Nasir aan de Al-Azhar Universiteit heeft moslims opgeroepen om te blijven werken tijdens het Dhohr (middag) gebed.
30 apr 22:25
De Afrika Cup introduceert de komende zomer ook de VAR. De video-arbitrage wordt vanaf de kwartfinales ingevoerd.
30 apr 15:48
De regering-Trump wil de Moslimbroederschap voortaan aanduiden als buitenlandse terreurorganisatie. Dat heeft het Witte Huis dinsdag gezegd.
29 apr 19:36
De Egyptische voetbalbond kondigt ticketprijzen aan voor CAN 2019-wedstrijden, die op 21 juni begint.
24 apr 11:01
De Egyptische ambassadeur in Marokko ontkent beschuldigingen dat Caïro met Pretoria een team zou vormen die vijandig staat tegenover de territoriale integriteit van het Koninkrijk Marokko.
28 mrt 16:32
De Egyptenaren zouden zich willen meten met het Marokko van bondscoach Hervé Renard, dit als voorbereiding op de aanstaande Afrika Cup die in eigen land vorm gaat krijgen.
25 mrt 19:01
De politie van Tanger en Casablanca arresteerden vrijdag, op basis van nauwkeurige informatie verstrekt door de inlichtingendienst (DGST), een Egypenaar verdacht van moord en verminking van het lijk.
19 mrt 9:19
Spannende dagen breken er aan voor de beloften van de Marokkaanse voetbalbond, men krijgt in de vorm van een tweeluik tegen DR Congo U23 een allesbeslissende opgave om kwalificatie voor het Afrikaanse eindtoernooi af te dwingen.
24 feb 16:23
Koning Mohammed VI instrueerde regeringshoofd Saad Eddine El Othmani hem te vertegenwoordigen op de eerste editie van de top.
8 jan 14:14
De spreekwoordelijke kogel is door de kerk, de Egyptische voetbalbond EFA overtrof concurrent Zuid-Afrika en kan zich zodoende gaan opmaken voor het verzorgen van dit snel naderende eindtoernooi.
29 dec 10:35
Bij de aanslag kwamen vier mensen om het leven.
14 dec 9:33
De Egyptische autoriteiten hebben twee mensen aangehouden nadat een rel was ontstaan over een pikante foto op de beroemde Piramide van Cheops.
22:04
Het zal volgens de kersverse leidsman van de Egyptenaren geen gemakkelijke opgave worden, men zal ernstig rekening moeten houden met #TeamMarokko.
2 nov 13:05
Officieren uit Marokkanen zijn uitgenodigd als waarnemers.
13 sep 11:22
De voormalige centrumspits van DHJ Jadida zou op basis van zijn huidige vorm een oproep kunnen verwachten van de Fransman.
2 jul 15:00
Liverpool heeft Mohamed Salah met een fors opgewaardeerd contract beloond voor een sensationeel seizoen.
26 mei 17:27
Egypte heeft in een beroepszaak videowebsite YouTube voor een maand in de ban gedaan omdat daarop een film te zien was die voor moslims beledigend is.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi