Laatste nieuws over eid
1 t/m 20 (van 2237 artikelen)
08:46
De Verenigde Staten hebben in de nacht van zaterdag op zondag eenzijdig aangekondigd dat de VN-sancties tegen Iran weer van kracht zijn.
17 sep 11:15
Het Nederlandse testsysteem voor het coronavirus is nog niet klaar voor een mogelijke tweede golf.
12 sep 18:25
De GGD heeft zaterdag 30 procent meer telefoontjes binnen gekregen na de mededeling van minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid dat leraren en zorgpersoneel voorrang krijgen bij het testen op corona.
10 sep 8:12
Het is onzeker of de capaciteit op intensivecare-afdelingen bij een nieuwe coronagolf in het najaar kan worden opgeschaald.
9 sep 18:13
De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin komt deze week met een wetsvoorstel om het afgeven van zogenaamde 'maagdelijkheidscertificaten' te verbieden.
7 sep 19:52
De lokale autoriteiten in Salé hebben twee industriële eenheden gesloten nadat bij 44 medewerkers het coronavirus werd vastgesteld.
4 sep 19:12
De politie heeft vier jongens van 13, 15, 17 en 18 jaar aangehouden voor het plegen van strafbare feiten bij de rellen op 14 augustus in de Utrechtse wijk Kanaleneiland.
3 sep 8:15
Van de 41 meest welvarende landen bezit Nederland de gelukkigste jeugd.
1 sep 20:27
Politiebond ACP pleit voor een herziening van het beleid rondom de coronaregels en coronaboetes.
31 aug 15:29
Onderwijsminister Ingrid van Engelshoven vreest het coronavirus niet alleen om zijn gevaren voor de gezondheid, maar ook om "de kracht die het virus heeft om mensen te verdelen".
31 aug 15:18
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) doet een dringende oproep aan het Veiligheidsberaad om quarantaineplekken beschikbaar te stellen voor asielzoekers.
31 aug 8:43
Het aantal bijstandsontvangers is in het vorige kwartaal voor het eerst in tweeënhalf jaar toegenomen ten opzichte van een jaar eerder.
28 aug 17:36
Het coronavaccin dat farmaceut Johnson & Johnson (J&J) bij dochterbedrijf Janssen in Leiden ontwikkelt, wordt getest op Nederlanders, Spanjaarden en Duitsers.
24 aug 14:14
Steeds meer mensen laten zich testen op het coronavirus, en daardoor wordt het erg druk bij de testlocaties, en ook in de laboratoria waar onderzoekers moeten vaststellen of iemand inderdaad besmet is.
23 aug 14:31
Ruim twee jaar na de overwinning op Daesh in Irak hebben de Verenigde Staten zondag een belangrijke basis overgedragen aan de Iraakse veiligheidstroepen.
18:12
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune zei donderdag dat de Franse kolonisatie van zijn land heeft geleid tot "misdaden tegen de menselijkheid".
17:39
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, gaat donderdag naar de Verenigde Naties om internationale sancties tegen Iran nieuw leven in te blazen.
12:18
Frankrijk gaat ondanks de staatsgreep in Mali door met militaire operaties tegen jihadisten in dat land.
08:41
De werkloosheid in Nederland is, mede als gevolg van de coronacrisis, in juli opgelopen tot 4,5 procent van de beroepsbevolking van 4,3 procent een maand eerder.
04:28
De Amerikaanse president Donald Trump wil dat de Verenigde Naties alle eerder opgeschorte sancties tegen Iran opnieuw instellen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi