Laatste nieuws over emmanuel macron
21 t/m 40 (van 284 artikelen)
16 apr 18:54
De Franse president Emmanuel Macron heeft het milieu centraal gesteld in zijn regeringsbeleid als hij volgende week wordt herkozen.
16 apr 17:06
In Frankrijk zijn zaterdag demonstranten de straat opgegaan om hun afkeer te tonen van extreemrechts.
13 apr 14:57
De Franse president Emmanuel Macron heeft bij de omroep France 2 gewaarschuwd tegen escalerende termen over de oorlog tussen Oekraïne en Rusland.
11 apr 1:53
.Zo'n honderd Franse demonstranten zijn zondagavond in Lyon de straat opgegaan om te demonstreren tegen Emmanuel Macron én Marine Le Pen
10 apr 4:34
De Fransen gaan zondag naar de stembus voor de presidentsverkiezingen.
27 mrt 13:47
De Franse president Emmanuel Macron heeft zondag gewaarschuwd voor verdere escalatie van de oorlog in Oekraïne.
25 mrt 21:01
De Franse president Emmanuel Macron zegt dat Frankrijk, Turkije en Griekenland een "uitzonderlijke humanitaire operatie" zullen uitvoeren "voor iedereen die de Oekraïense stad Marioepol wil verlaten".
22 mrt 14:09
De Franse president Emmanuel Macron overweegt arme huishoudens voedselbonnen te verstrekken om ze te compenseren voor de hogere voedselprijzen.
17 mrt 17:17
Emmanuel Macron belooft een nieuwe stijl van leiderschap, mocht hij een tweede termijn krijgen als president van Frankrijk.
10 mrt 13:09
De leiders van Duitsland en Frankrijk hebben de Russische president opgeroepen tot een onmiddellijk-staat-het-vuren in Oekraïne.
8 mrt 13:09
De Chinese president Xi Jinping heeft opgeroepen tot "maximale terughoudendheid" in Oekraïne.
7 mrt 13:21
De Constitutionele Raad van Frankrijk heeft de officiële lijst met kandidaten voor de Franse presidentsverkiezingen van volgende maand bekendgemaakt.
6 mrt 18:27
De Russische president Vladimir Poetin benadrukte zondag dat Moskou van plan is zijn doelen in Oekraïne te bereiken, hetzij met diplomatie of met militaire middelen.
5 mrt 23:46
De Israëlische premier Naftali Bennett heeft zaterdag in Moskou een ontmoeting gehad met de Russische president Vladimir Poetin om de Oekraïne-crisis te bespreken.
3 mrt 20:34
De Franse president Emmanuel Macron gaat zoals verwacht voor een tweede ambtstermijn.
3 mrt 15:44
Vladimir Poetin wil heel Oekraïne veroveren dus het ergste moet nog komen. Dat heeft de Franse president Emmanuel Macron volgens een medewerker gezegd na een telefoongesprek met zijn Russische ambtgenoot.
3 mrt 13:59
Frankrijk versoepelt vanaf 14 maart de coronaregels, een kleine maand voor de presidentsverkiezingen van 10 april.
18 feb 16:58
De vrouw van de Franse president Emmanuel Macron, Brigitte Macron, stapt naar de rechter vanwege claims dat ze transseksueel zou zijn.
15 feb 15:40
De Franse president Emmanuel Macron gaat aankondigen dat Franse militairen vertrekken uit Mali.
11 feb 3:24
De Russische president Vladimir Poetin hield bewust afstand van Emmanuel Macron omdat de Franse president zou hebben geweigerd een coronatest af te laten nemen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi