Laatste nieuws over emmanuel macron
21 t/m 40 (van 61 artikelen)
14 jul 15:26
De Franse president Macron wil mondkapjes verplicht stellen in alle afgesloten publieke ruimtes.
6 jul 20:53
Midden in de coronacrisis heeft de Franse president Emmanuel Macron een deel van zijn regering vervangen.
5 jul 10:41
Algerije wacht nog steeds op excuses van de Franse regering voor de kolonisatie van het land.
3 jul 14:26
De Franse president Emmanuel Macron heeft Jean Castex benoemd tot de opvolger van de opgestapte eerste minister Édouard Philippe.
3 jul 10:44
De Franse eerste minister Édouard Philippe en zijn regering treden af. Dat maakte het Élysée-paleis, het kantoor van president Emmanuel Macron, vrijdag bekend.
28 jun 15:59
De Franse president Emmanuel Macron houdt er rekening mee dat veel kandidaten van zijn beweging zondag geen voet aan de grond zullen krijgen bij de gemeenteraadsverkiezingen.
16 jun 16:27
De Franse politie heeft traangas afgevuurd op een demonstratie van zorgmedewerkers in Parijs, meldt een verslaggever van het Britse persbureau Reuters die ter plaatse is.
14 jun 21:35
De maatregelen tegen het coronavirus worden maandag versoepeld in de Franse hoofdstad Parijs. Dat maakte de Franse president Emmanuel Macron bekend.
14 jun 5:45
De Franse president Macron spreekt zondag de bevolking weer toe naar aanleiding van de coronacrisis.
19 mei 10:45
Overlopers van de regeringspartij van president Emmanuel Macron kondigden dinsdag de oprichting aan van een nieuwe groep in de Franse Tweede Kamer
13:46
De Franse president Emmanuel Macron heeft gewaarschuwd dat 11 mei geen dag is dat het land terugkeert naar een normaal leven.
14 apr 17:23
De Franse president Emmanuel Macron sprak maandag over de mogelijkheid om schulden voor sommige Afrikaanse landen kwijt te schelden als hulp in de strijd tegen het coronavirus
13 apr 8:24
De Franse president Emmanuel Macron spreekt maandagavond (20.02 uur) voor de derde keer de bevolking toe over de bestrijding van het nieuwe coronavirus.
12 apr 15:11
De Franse president Emmanuel Macron wil volgens Franse media maandag de bevolking nog strengere maatregelen opleggen voor de bestrijding van het nieuwe coronavirus.
8 apr 22:37
De Franse regering verlengt de strenge lockdown tot na de huidige einddatum, 15 april. President Emmanuel Macron zal dat maandagavond in een televisietoespraak toelichten aldus zijn medewerkers.
16 mrt 22:01
In de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus perkt Frankrijk de bewegingsvrijheid van zijn burgers sterk in.
12 mrt 21:06
De Franse president Emmanuel Macron heeft donderdagavond aangekondigd dat alle onderwijsinstellingen in het land, van kleuterschool tot universiteit, met ingang van maandag tot nader order dichtgaan.
12 mrt 20:21
Het dodental door het nieuwe coronavirus in Frankrijk is met dertien gestegen tot 61. Dat meldt het ministerie van Gezondheid.
6 mrt 0:22
In Frankrijk zijn opnieuw drie patiënten overleden die besmet waren met het nieuwe coronavirus.
3 mrt 18:39
De Franse staat gaat beslag leggen op alle voorraden mondkapjes in het land en toezien op de productie ervan.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi