Laatste nieuws over emmanuel macron
61 t/m 80 (van 276 artikelen)
16 okt 13:41
In Frankrijk is stilgestaan bij de moord op leraar Samuel Paty, die een jaar geleden is onthoofd door een extremist.
15 okt 13:29
De onthoofde leraar Samuel Paty is massaal herdacht op scholen in heel Frankrijk.
11 okt 17:16
De Algerijnse president Abdelmadjid Tebboune heeft in een officieel verslag verteld over het Franse bloedbad van bijna 4.000 moslims tijdens het koloniale tijdperk (1830-1962).
8 okt 15:36
De Franse president Emmanuel Macron is vrijdag in Montpellier gastheer op een Frans-Afrikaanse 'topconferentie' waarvoor hij geen enkel Afrikaans staatshoofd heeft uitgenodigd.
5 okt 20:22
Parijs was in woede ontstoken toen Australië een contract opzegde waarmee voor tientallen miljarden Franse onderzeeërs aan dat land zouden worden verkocht.
4 okt 14:46
De winnaar van de jaarlijkse Parijse prijs voor de beste baguette, de in Tunesië geboren Makram Akrout, krijgt niet zoals gebruikelijk een contract van het presidentiële Elysée-paleis om brood aan Macron te leveren.
2 okt 19:07
De Algerijnse ambassadeur in Frankrijk Mohamed-Antar Daoud is zaterdag teruggeroepen "voor overleg".
19 sep 9:21
Australië is "openhartig, open en eerlijk" tegen Frankrijk geweest over de zorgen die het land had over de deal om Franse onderzeeërs te kopen, voordat het contract werd verscheurd.
18 sep 22:23
Frankrijk heeft de Verenigde Staten en Australië er zaterdag van beschuldigd te hebben gelogen over een inmiddels gebroken contract tussen Frankrijk en Australië.
18 sep 0:36
Frankrijk roept zijn ambassadeurs in de Verenigde Staten en Australië terug voor overleg, nadat een deal tussen die twee landen het einde betekende van een Australische koop van Franse onderzeeërs ter waarde van meer dan 30 miljard euro.
16 sep 16:49
De Franse president Emmanuel Macron maakte de dood van Adnan Abu Walid al-Sahrawi bekend op Twitter.
16 sep 11:25
In Frankrijk zijn ongeveer 3000 zorgmedewerkers geschorst omdat ze niet met een coronavaccin zijn ingeënt.
11 sep 19:25
Marine Le Pen stopt tijdelijk als partijleider van de Franse rechts-populistische partij Rassemblement National (RN).
31 aug 21:30
Het voorkomen van een nieuwe vluchtelingenstroom is een van de hoofdonderwerpen van het gesprek dat demissionair premier Mark Rutte dinsdagavond heeft met de Franse president Emmanuel Macron.
28 aug 18:51
Franse militairen blijven in het kader van terreurbestrijding zo lang als nodig is in Irak, ongeacht of de VS beslissen zich terug te trekken.
7 aug 19:57
Ongeveer 237.000 Fransen zijn volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken zaterdag de straat opgegaan uit protest tegen verscherpte coronamaatregelen zoals de gezondheidspas en de verplichte vaccinatie van zorgpersoneel.
7 aug 4:07
Fransen zijn van plan zaterdag weer massaal de straat op te gaan uit protest tegen de aangescherpte coronamaatregelen, zoals de zogenoemde gezondheidspas en de verplichte vaccinatie van zorgpersoneel.
5 aug 13:52
Marokko heeft een rechtszaak aangespannen tegen de Duitse krant Suddeutsche Zeitung wegens een artikel waarin de krant Rabat er van beschuldigde spyware te gebruiken.
5 aug 10:25
Frankrijk gaat met de ingang van september mensen in risicogroepen een derde vaccinatie tegen het coronavirus geven.
01:39
Fransen zijn zaterdag, voor de derde keer op rij, massaal de straat op gegaan om te protesteren tegen strengere coronamaatregelen zoals de zogenoemde gezondheidspas en de verplichte vaccinatie van zorgpersoneel.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi