Laatste nieuws over emmanuel macron
81 t/m 100 (van 165 artikelen)
25 okt 14:10
EU-buitenlandchef Josep Borrell heeft uitspraken van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan over de Franse president Emmanuel Macron als "onacceptabel" veroordeeld.
25 okt 12:39
De Franse president Emmanuel Macron "valt de islam aan", meent de Pakistaanse premier Imran Khan.
24 okt 19:52
Het Élysée in Parijs noemt de opmerkingen die de Turkse president Recep Tayyip Erdogan eerder op zaterdag deed over zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron "onaanvaardbaar".
24 okt 15:14
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan hekelde zaterdag zijn Franse ambtgenoot, Emmanuel Macron, over zijn beleid ten aanzien van moslims en zei dat hij "mentale checks" nodig heeft.
23 okt 21:56
Moslims over de hele wereld gebruiken sociale netwerken om de anti-islam-campagne van de Franse regering te veroordelen.
22 okt 21:42
In de Franse steden Bordeaux en Béziers worden moskeeën vanaf vandaag beschermd door de politie.
20:56
Frankrijk zal cartoons nooit opgeven. President Emmanuel Macron zei dat woensdag tijdens een hommage aan de vrijdag onthoofde leraar Samuel Paty (47).
16:44
De Franse justitie beschuldigt zeven verdachten die worden voorgeleid in de zaak van de onthoofde Franse leraar onder meer van medeplichtigheid aan een terroristische moord.
04:07
Zeven personen worden woensdag voorgeleid aan een Franse anti-terrorismerechter in verband met het gerechtelijk onderzoek naar de onthoofding van een geschiedenisleraar, afgelopen vrijdag.
20 okt 20:45
De Franse president Emmanuel Macron heeft na de onthoofding van een docent een hardere aanpak van moslimextremisme aangekondigd.
19 okt 3:38
De Franse president Emmanuel Macron heeft zondag besloten de veiligheid op scholen en het toezicht op online propaganda van "radicale islamistische groeperingen" op te schroeven.
18 okt 14:38
De Franse minister van Financiën, Bruno Le Maire, wil meer en betere controle van de financiën van een aantal mogelijk "radicale islamitische" organisaties.
17 okt 11:54
De verdachte van de onthoofding van een Franse geschiedenisleraar in een Parijse voorstad is een 18-jarige man van Tsjetsjeense afkomst en geboren in Moskou
17 okt 2:09
Vier mensen, onder wie een minderjarige, zijn in de nacht vrijdag op zaterdag aangehouden na de onthoofding van een geschiedenisleraar op vrijdag in een voorstad van Parijs.
16 okt 22:59
De onthoofding van een leraar in een voorstad van Parijs vrijdag was een "islamistische tereuraanslag".
15 okt 21:21
In heel Europa grijpt het coronavirus weer om zich heen, maar Frankrijk lijkt de kroon te spannen.
14 okt 20:53
Parijs en andere grote Franse steden waar maximaal toezicht nodig is door de steeds toenemende aantallen coronabesmettingen krijgen een avondklok.
14 okt 14:30
President Recep Tayyip Erdogan ontkende woensdag beweringen dat Turkije Syrische strijders had gestuurd ter ondersteuning van zijn bondgenoot Azerbeidzjan in de strijd rond de betwiste regio Nagorno-Karabach.
9 okt 10:26
Maandag werden ruim honderd jihadisten vrijgelaten in ruil voor Pétronin en Cissé.
8 okt 17:39
Ziekenhuizen in en rond Parijs nemen noodmaatregelen door de toestroom van coronapatiënten.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi