Laatste nieuws over emmanuel macron
101 t/m 120 (van 165 artikelen)
5 okt 15:01
Turkije moet zijn invloed in Azerbeidzjan aanwenden om kalmte te brengen in het conflict om de enclave Nagorno-Karabach.
4 okt 17:55
Het Marokkaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft steunbetuigingen gestuurd aan het adres van Azerbeidzjan na militaire botsingen met Armenië.
2 okt 8:54
De Franse president Emmanuel Macron eist opheldering van Turkije over de vermeende aanwezigheid van jihadistische strijders uit Syrië in Azerbeidzjan.
1 okt 15:03
Turkije stuurt Syrische huurlingen naar Nagorno-Karabach, stelt zowel de Franse als de Russische president.
27 sep 20:50
De Franse president Emmanuel Macron heeft de Libanese leiders beticht van "collectief verraad" door het mislukken van de vorming van een nieuwe regering na de verwoestende explosie in de haven van Beiroet.
13 sep 15:44
De Franse president Emmanuel Macron heeft er dit weekeinde bij politieke leiders in Libanon op aangedrongen nog deze week een nieuwe regering te vormen.
11 sep 21:05
Terreurorganisatie al-Qaeda heeft het satirische weekblad Charlie Hebdo gedreigd met een nieuwe aanslag.
10 sep 19:18
De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron zijn het eens geworden over het ophalen van in totaal 400 minderjarigen die onbegeleid vastzaten in het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos.
3 sep 21:51
Turkije heeft zich donderdag kritisch uitgelaten over de Franse president Emmanuel Macron vanwege zijn "respectloze" gedrag jegens een Franse journalist
3 sep 18:42
De Franse president Emmanuel Macron haalde dinsdagavond uit naar een journalist na een persconferentie in de Libanese hoofdstad Beiroet
1 sep 13:51
Tussen alle politieke ontmoetingen door heeft de Franse president Emmanuel Macron ook een bijzondere rendez-vous met Fairuz.
31 aug 23:10
De Franse president Emmanuel Macron heeft maandagavond na aankomst op het vliegveld van Beiroet de nieuwe premier Mustapha Adib opgeroepen zo snel mogelijk een regering te vormen die aan de slag gaat in Libanon.
28 aug 11:33
De Franse president Emmanuel Macron wil Libanese politici onder druk zetten om een regering te vormen die noodzakelijke hervormingen kan doorvoeren.
27 aug 10:43
Libanon dreigt te verdwijnen als land, als er geen hervormingen worden doorgevoerd.
13 aug 10:32
Frankrijk stuurt het marineschip de Lafayette met twee gevechtsvliegtuigen van het type Rafale naar de oostelijke Middellandse Zee.
9 aug 21:14
De deelnemers aan de virtuele donorconferentie hebben zondag in totaal 253 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de wederopbouw van Beiroet, de hoofdstad van Libanon die dinsdag door een explosie zwaar werd getroffen.
9 aug 14:49
De Franse president Emmanuel Macron roept de internationale gemeenschap op "snel en effectief" te handelen om Libanon te helpen.
6 aug 19:47
De Franse president Emmanuel Macron riep donderdag op tot een internationaal onderzoek naar de explosie in de haven van Beiroet, waarbij meer dan 130 mensen omkwamen en hele buurten werden verwoest.
6 aug 13:08
President Emmanuel Macron heeft donderdag bij aankomst in Beiroet gezegd dat hij voor het zwaar getroffen land onvoorwaardelijke internationale hulp wil organiseren.
6 aug 9:45
Reddingswerkers zoeken ook donderdag in de Libanese hoofdstad Beiroet nog naar mensen die onder het puin liggen na de zware explosie in de haven.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi