Laatste nieuws over emmanuel macron
161 t/m 180 (van 207 artikelen)
6 aug 13:08
President Emmanuel Macron heeft donderdag bij aankomst in Beiroet gezegd dat hij voor het zwaar getroffen land onvoorwaardelijke internationale hulp wil organiseren.
6 aug 9:45
Reddingswerkers zoeken ook donderdag in de Libanese hoofdstad Beiroet nog naar mensen die onder het puin liggen na de zware explosie in de haven.
5 aug 13:23
President Emmanuel Macron gaat donderdag naar Beiroet om er onder anderen met politieke leiders te spreken.
20 jul 8:34
De Fransen moeten deze week ook mondkapjes op in alle afgesloten openbare ruimtes. Het decreet dat de regering hiervoor uitvaardigt, wordt begin deze week van kracht.
16 jul 13:46
Frankrijk voert komende week de plicht in om mondkapjes te dragen in afgesloten openbare ruimten.
15 jul 17:40
De nieuwe Franse premier Jean Castex heeft aangekondigd de radicale islam in al zijn vormen te gaan bestrijden.
14 jul 15:26
De Franse president Macron wil mondkapjes verplicht stellen in alle afgesloten publieke ruimtes.
6 jul 20:53
Midden in de coronacrisis heeft de Franse president Emmanuel Macron een deel van zijn regering vervangen.
5 jul 10:41
Algerije wacht nog steeds op excuses van de Franse regering voor de kolonisatie van het land.
3 jul 14:26
De Franse president Emmanuel Macron heeft Jean Castex benoemd tot de opvolger van de opgestapte eerste minister Édouard Philippe.
3 jul 10:44
De Franse eerste minister Édouard Philippe en zijn regering treden af. Dat maakte het Élysée-paleis, het kantoor van president Emmanuel Macron, vrijdag bekend.
28 jun 15:59
De Franse president Emmanuel Macron houdt er rekening mee dat veel kandidaten van zijn beweging zondag geen voet aan de grond zullen krijgen bij de gemeenteraadsverkiezingen.
16 jun 16:27
De Franse politie heeft traangas afgevuurd op een demonstratie van zorgmedewerkers in Parijs, meldt een verslaggever van het Britse persbureau Reuters die ter plaatse is.
14 jun 21:35
De maatregelen tegen het coronavirus worden maandag versoepeld in de Franse hoofdstad Parijs. Dat maakte de Franse president Emmanuel Macron bekend.
14 jun 5:45
De Franse president Macron spreekt zondag de bevolking weer toe naar aanleiding van de coronacrisis.
19 mei 10:45
Overlopers van de regeringspartij van president Emmanuel Macron kondigden dinsdag de oprichting aan van een nieuwe groep in de Franse Tweede Kamer
1 mei 13:46
De Franse president Emmanuel Macron heeft gewaarschuwd dat 11 mei geen dag is dat het land terugkeert naar een normaal leven.
14 apr 17:23
De Franse president Emmanuel Macron sprak maandag over de mogelijkheid om schulden voor sommige Afrikaanse landen kwijt te schelden als hulp in de strijd tegen het coronavirus
13 apr 8:24
De Franse president Emmanuel Macron spreekt maandagavond (20.02 uur) voor de derde keer de bevolking toe over de bestrijding van het nieuwe coronavirus.
12 apr 15:11
De Franse president Emmanuel Macron wil volgens Franse media maandag de bevolking nog strengere maatregelen opleggen voor de bestrijding van het nieuwe coronavirus.
<< < 7 8 9 10 11 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi