Laatste nieuws over energie
41 t/m 60 (van 118 artikelen)
30 mei 11:50
De Marokkaanse zonne-energiecentrale 'Noor' in Ouarzazate won de '2017 Africa Development Impact' prijs op het gebied van energie tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Afrikaanse Ontwikkelingsbank (AfDB), gehouden in India.
14 mei 21:15
Rabat- De meest toonaangevende stedelijke ontwikkelingsspecialisten van de wereld komen samen op de tweede editie van de Smart City Expo.
2 mei 16:01
Onlangs zat de minister van Energie om de tafel met de ambassadeur van Zweden in Rabat.
27 apr 19:03
JERUZALEM (ANP) - De Palestijnse Autoriteit (PA) weigert nog langer de energierekening te betalen aan Israël voor de stroom die aan Gaza wordt geleverd. Hierdoor komen de twee miljoen inwoners van het gebied binnenkort mogelijk helemaal zonder stroom te zitten.
5 apr 16:03
Marokko is een strategische partner van Spanje, ook op het gebied van energie, aldus Alfonso Pastis, de Spaanse minister van Buitenlandse Zaken en Samenwerking.
3 apr 17:40
Koning Mohamed VI zit heel dicht op de stappen die Marokko maakt als het om eigen energievoorziening gaat.
20 mrt 10:34
Marokko en Portugal ondertekenden vrijdag in Lissabon een memorandum van overeenstemming die gericht is op het bevorderen van het strategische partnerschap van de twee landen op het gebied van energie.
5 feb 12:00
Afrika is vrij traag in het implementeren van duurzame energieoplossingen, maar Marokko maakt vooruitgang met het project dat is ingesteld om Afrika's grootste zonne-energiecentrale te worden.
13 jan 15:25
Koning Mohammed VI opende gisteren in Ben guerir het internationale platform voor onderzoek, testen en opleiding in zonne-energie genaamd 'Green Energy Park' (Groene Energie Park).
30 dec 20:02
Er is voldoende werkgelegenheid als men zich volledig gaat neerleggen op dit vlak.
11 dec 12:03
De Marokkaanse 'Solar Race Challenge' is een zonne-energie auto race gehouden in Marokko voor educatieve en wetenschappelijke doelstellingen.
6 dec 16:56
De 'Casablanca Hassan II Moskee Stichting' en de 'Energie Investering Corporatie' bereiden zich voor om een project te starten om het energie- en waterverbruik van de grootste moskee in het Koninkrijk te optimaliseren.
15 nov 16:00
Het komt niet vaak voor dat mensen de straat op gaan tegen een energiemaatschappij.
6 nov 18:50
"Ouarzazate-Noor is een ingrijpend project op het gebied van hernieuwbare energie en energievoorziening en het samenbrengen van technologische innovatie en duurzame ontwikkeling"
5 nov 20:30
Dat Marokko zich op klimaatgebied stevig positioneert is ook een Amerikaanse professor opgevallen.
20:06
Marokko zou kunnen draaien op 100 project groene stroom tegen het jaar 2050, volgens nieuw onderzoek van de Stanford University.
24 okt 19:05
In de nacht van zaterdag 29 oktober op zondag 30 oktober zal de tijd in Marokko een uur achteruit gaan.
11 okt 16:03
Naast het feit dat Marokko regionale leider is op het gebied van hernieuwbare energie, is er ook veel mogelijk op de arbeidsmarkt.
20 sep 15:17
Een paar weken voor milieutop COP22 in Marrakech losbarst hebben Amerikaanse investeerders hun ogen gericht op de sector van groene energie in Marokko.
24 aug 17:04
De Amerikaanse groep Global Nano gaat dit jaar nog beginnen met de bouw van een fabriek waar zonnepanelen gemaakt worden.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi