Laatste nieuws over erdogan
81 t/m 100 (van 450 artikelen)
15 nov 15:33
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag tijdens een bezoek aan Turks-Cyprus gepleit voor overleg dat moet leiden tot een akkoord over de vorming van twee staten op het gedeelde eiland.
11 nov 12:53
Turkije en Rusland hebben afspraken gemaakt over hoe ze gaan toezien op de naleving van het bestand over Nagorno-Karabach.
10 nov 17:06
Turkije heeft Joe Biden en zijn running mate Kamala Harris alsnog gefeliciteerd met hun overwinning in de Amerikaanse verkiezingen.
9 nov 17:55
Marokko feliciteert de winnaar van de Amerikaanse verkiezingen pas als de resultaten officieel en definitief zijn.
9 nov 9:28
Berat Albayrak treedt terug als minister van Financiën en schatkistbewaarder van Turkije.
8 nov 11:09
De gevechten rond de strategisch belangrijke stad Shushi in de omstreden regio Nagorno-Karabach zijn flink opgelaaid.
13:37
De president van de Turkse centrale bank is ontslagen en onmiddellijk vervangen na de aanhoudende val van de Turkse lira.
6 nov 14:15
De Europese Unie verlengt een vorig jaar ingesteld sanctieregime voor Turkije tot eind 2020 vanwege de omstreden gas- en olieboringen in de Middellandse Zee.
5 nov 11:02
Frankrijk zinspeelt op nieuwe sancties tegen Turkije. Dat zei de Franse minister van Buitenlandse Zaken Jean-Yves Le Drian in een interview met radiozender Europe 1.
4 nov 18:20
In de strijd tegen radicaalislamitische terreur brengt de Franse president Macron maandag een bezoek aan de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, waar eerder deze week een aanslag door een extremist werd gepleegd.
2 nov 16:39
Frankrijk gaat de ultranationalistische Turkse groepering Grijze Wolven verbieden.
1 nov 23:16
Een Duitse cabaretier heeft in zijn televisieshow opgeroepen Franse producten te kopen om de Turkse president Erdogan te pesten.
31 okt 9:03
Het reddingswerk na de zware aardbeving die gebouwen heeft verwoest in Turkije in Griekenland, is zaterdag nog in volle gang.
30 okt 10:53
Turkije toont met zijn "eenzijdige acties" in de Middellandse Zee nog weinig animo om tot een oplossing te komen in het conflict over gas- en olieboringen in de wateren rond EU-landen Cyprus en Griekenland.
28 okt 12:14
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan noemt de makers van het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo "schurken", nadat zij hem in karikatuurvorm op de voorpagina hebben gezet.
28 okt 10:49
Turkije zal het publiceren van een karikatuur van zijn president Erdogan door het Franse blad Charlie Hebdo met "juridische en diplomatieke stappen " beantwoorden.
28 okt 7:25
Een aantal hoge Turkse functionarissen heeft de beslissing veroordeeld van het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo om een karikatuur van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan op de cover te zetten.
27 okt 20:30
Een karikatuur van de Turkse president Erdogan siert de voorpagina van het Franse satirische weekblad Charlie Hebdo deze week.
27 okt 16:09
De aangifte van de Turkse president Erdogan tegen PVV-leider Geert Wilders vanwege belediging zal waarschijnlijk niet leiden tot een uitlevering.
27 okt 15:29
De aangifte van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan tegen PVV-leider Geert Wilders is "totaal ongepast", aldus minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi