Laatste nieuws over erdogan
101 t/m 120 (van 434 artikelen)
2 okt 8:54
De Franse president Emmanuel Macron eist opheldering van Turkije over de vermeende aanwezigheid van jihadistische strijders uit Syrië in Azerbeidzjan.
28 sep 15:59
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft Armenië opgeroepen zich terug te trekken uit de betwiste regio Nagorno-Karabach.
27 aug 9:15
De Amerikaanse president Donald Trump bemoeit zich met het conflict tussen Griekenland en Turkije over het oostelijke deel van de Middellandse Zee.
26 aug 12:21
Turkije zal geen concessies doen als het gaat om de oostelijke Middellandse Zee. Dat zei de Turkse president Recep Tayyip Erdogan woensdag.
21 aug 20:33
Turkije heeft een gasveld ontdekt in de Zwarte Zee, heeft president Recep Tayyip Erdogan bekendgemaakt.
14 aug 16:44
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan sluit niet uit dat de controversiële deal tussen de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Israël zou kunnen leiden tot een slechtere relatie met Turkije
13 aug 20:56
De Turkse president Erdogan heeft gewaarschuwd voor de gevolgen als een Turks onderzoeksschip in de Middellandse Zee wordt aangevallen.
25 jul 11:26
Turkije is niet te spreken over de kritiek die Griekenland heeft geuit op de beslissing om de Aya Sofia in Istanbul terug te veranderen in een moskee.
24 jul 10:23
Moslims kunnen vrijdagochtend voor het eerst in 86 jaar weer gaan bidden in de beroemde Aya Sofia in Istanbul.
15 jul 18:45
Volgens de Turkse president Recep Tayyip Erdogan telt Turkije naar verhouding meer kerken en synagogen dan het aantal islamitische gebedshuizen in heel Europa
14 jul 15:59
Een groep Israëliërs heeft maandag een Turkse vlag verbrand voor het Turkse consulaat in het bezette Oost-Jeruzalem
12 jul 13:28
De beslissing van Turkije om van de wereldberoemde Aya Sofia in Istanbul weer een moskee te maken, heeft Paus Franciscus onaangenaam getroffen.
10 jul 3:26
De wereldberoemde Aya Sofia in Istanbul blijft een erfgoed van heel de wereld en de heropening van het eeuwenoude bouwwerk als moskee verandert daar niets aan.
1 jul 15:26
Turkije gaat wetgeving invoeren die de overheid de macht geeft om socialemediaplatforms te controleren en te sluiten.
25 jun 10:03
Bolton beweert in het boek dat Trump op Erdogans aangeven ingreep in een Amerikaans gerechtelijk onderzoek naar een Turkse bank.
11 jun 15:40
Een Turkse medewerker van het Amerikaanse consulaat in Istanbul, Metin Topuz, is tot 8 jaar en 9 maanden gevangenisstraf veroordeeld wegens hulp aan een terroristische organisatie.
31 mei 13:56
Griekenland wil het hek op de grens met Turkije langs de rivier de Evros sterk uitbreiden om vluchtelingen buiten de deur te houden.
24 mei 19:38
Volgens de Turkse president Recep Tayyip Erdogan vormt de heilige Al-Aqsa-moskee in Jeruzalem de rode lijn voor moslims wereldwijd
18 mei 19:48
President Recep Tayyip Erdogan heeft in heel Turkije een vierdaagse lockdown afgekondigd in de pogingen de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
29 apr 11:21
De Turkse president Erdogan probeert tijdens de coronacrisis de banden aan te halen met de Verenigde Staten. Hij stuurde met een lading hulpgoederen ook een brief mee voor zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi