Laatste nieuws over eu
21 t/m 40 (van 7394 artikelen)
5 jan 13:25
De Europese Unie geeft het atoomakkoord met Iran nog niet op, ook al schendt Iran de afspraken door weer uranium te verrijken.
4 jan 18:56
Elke discussie die de Spaanse soevereiniteit over de enclaves Ceuta en Melilla, in het noorden van Marokko, in twijfel trekt zal door de Spanjaarden worden afgewezen.
4 jan 18:41
De voormalig Marokkaanse international Larbi Chicha is zondag op 86-jarige leeftijd overleden in Kenitra
4 jan 18:36
Er zijn geen gegevens om aan te tonen dat het vaccin van BioNTech en Pfizer drie weken na de toediening van de eerste dosis bescherming biedt tegen Covid-19.
4 jan 18:06
De 58-jarige directeur van een school in Sidi Kacem werd zaterdag gearresteerd omdat hij naar verluidt een leerlinge heeft verkracht.
4 jan 9:34
In Opsporing Verzocht vraagt de politie Limburg dinsdagavond aandacht voor het onderzoek naar de handgranaat die een misdaadjournalist van dagblad De Limburger onlangs voor zijn voordeur vond.
3 jan 15:49
De Europese Unie trekt 3,5 miljoen euro uit voor humanitaire hulp aan migranten in Bosnië-Herzegovina nadat daar onlangs een migrantenkamp afbrandde.
3 jan 8:59
De opmars van de bitcoin gaat onverminderd door. De waarde van de digitale munt steeg zondag tot meer dan 34 000 dollar, daags nadat één bitcoin voor het eerst meer dan 30.000 dollar waard was geworden.
3 jan 8:49
Er is (natte) sneeuw op komst en dat kan in de loop van zondag in de Limburgse heuvels leiden tot gladheid, verwachten KNMI en Weeronline.
3 jan 3:52
De Europese Unie is bezorgd over de leefomstandigheden van honderden dakloze migranten in Bosnië.
2 jan 20:36
De kans is groot dat binnenkort de eerste vriendschappelijke voetbalwedstrijden tussen Marokko en Israël zullen plaatsvinden
2 jan 18:59
De Noors-Marokkaanse voetbalinternational Omar Elabdellaoui van het Turkse Galatasaray kampt nog steeds met gezichtsproblemen.
1 jan 21:40
Ter gelegenheid van het nieuwe jaar heeft koning Mohammed VI wenskaarten verstuurd naar de leiders van verschillende "broederlijke en vriendelijke landen".
1 jan 18:19
De politie heeft veel werk gehad deze jaarwisseling. Er waren veel meldingen van overlast, maar grote excessen zijn uitgebleven. Toch was er weer veel agressie tegen politiemensen en andere hulpverleners.
1 jan 17:15
De Noorse voetbalinternational Omar Elabdellaoui van de Turkse voetbalclub Galatasaray is met brandwonden en ernstig oogletsel opgenomen in het ziekenhuis.
1 jan 0:09
In plaatsen door heel Nederland is voor middernacht al sprake van vuurwerkoverlast en onrust door groepen mensen die samenkomen en vuurwerk afsteken.
31 dec 18:49
Marokko gaat in Tit Melil een productie-eenheid opzetten om serums en vaccins te ontwikkelen tegen het gif van onder meer slangen en schorpioenen.
31 dec 15:32
De Britse kroonkolonie Gibraltar zou volgens een Brits-Spaanse principeovereenkomst onder de Schengenzone komen te vallen.
31 dec 14:19
Moskee Al-Kabir vraagt Amsterdammers tijdens nieuwjaarsnacht niet de straat op te gaan. Het gebedshuis spreekt van een noodoproep.
31 dec 8:38
Het wordt somber weer met oud en nieuw. Op oudjaarsdag is het koud winterweer, nieuwjaarsdag verloopt volgens Weeronline droger maar wel met veel wolkenvelden.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi