Laatste nieuws over eu
41 t/m 60 (van 8028 artikelen)
12 nov 14:46
Landen die veel asielzoekers zien vertrekken naar Belarus om vervolgens de grens met de Europese Unie over te steken, helpen die route te blokkeren.
12 nov 13:21
De Wereldgezondheidsorganisatie WHO is bezorgd over de migranten die uit Belarus de grens naar Polen, Letland en Litouwen overkomen.
12 nov 12:08
Het aantal positieve coronatests in Nederland blijft voorlopig stijgen. Dat verwacht de Europese gezondheidsdienst ECDC.
12 nov 3:11
De Amerikaanse en Europese delegaties van de VN-Veiligheidsraad hebben Belarus veroordeeld om de situatie aan de grens met Polen.
11 nov 13:00
De Belarussische president Aleksandr Loekasjenko dreigt de toevoer van gas naar Europa af te sluiten als de Europese Unie zijn land sancties oplegt vanwege de migrantencrisis.
11 nov 4:01
Nog eens vijf provincies gaan naar het hoogste waarschuwingsniveau op de kaart van coronagevallen in Europa.
10 nov 19:15
De secretaris-generaal van de Verenigde Naties António Guterres wil dat asielzoekers niet worden gebruikt voor politieke doeleinden, zoals volgens hem nu het geval is rond de Pools-Belarussische grens.
10 nov 10:06
Belarus beschuldigt de Poolse veiligheidsdiensten ervan migranten te hebben mishandeld die de grens naar Polen probeerden over te steken.
9 nov 11:38
De Europese aardgasprijzen daalden na signalen dat Rusland de gaskraan naar Europa geleidelijk aan verder lijkt open te draaien.
5 nov 18:04
Het 'Saharawi National Human Rights Committee' van het Polisario-Front heeft vrijdag de vermeende 'Marokkaanse raketaanval' veroordeeld.
4 nov 13:18
Onur K. (34) uit Etten-Leur heeft donderdag van de rechtbank in Breda een celstraf van dertig jaar gekregen voor moord op zijn moeder (65) en doodslag op zijn vrouw (31) en zijn twee kinderen (6 en 2).
4 nov 13:03
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) maakt zich ernstig zorgen over het stijgende aantal coronabesmettingen in Europa.
4 nov 12:25
Britten die positief testen op het coronavirus kunnen binnenkort misschien een pil krijgen om de symptomen onder controle te houden en ernstige klachten te voorkomen.
3 nov 21:26
Het Algerijnse besluit om te stoppen met de levering van gas aan Europa via de Maghreb-Europese pijpleiding (EMPL) is "een bron van ernstige bezorgdheid".
3 nov 20:33
Rabat ontkent de aantijgingen van Algiers over de vermeende droneanval van het Marokkaanse leger waarbij maandag drie Algerijnse burgers om het leven zouden zijn gekomen.
3 nov 17:19
Een aantal tweets van de campagne van mensenrechtenwaakhond Raad van Europa (RvE) zijn na 4 dagen verwijderd nadat deze in Frankrijk voor verhitte discussies zorgden.
3 nov 16:48
De Algerijnse autoriteiten houden Marokko verantwoordelijk voor de dood van drie Algerijnse burgers.
3 nov 14:16
John van den Heuvel duikt in het nieuwe seizoen van zijn documentaireserie De Jacht op de Mocro Maffia in het ontstaan van deze zeer gewelddadige tak van de Nederlandse onderwereld.
3 nov 13:20
Het Europarlement heeft ondanks kritiek van China een officiële delegatie gestuurd naar Taiwan.
2 nov 20:57
Chelsea heeft in groep H van de Champions League een grote stap gezet naar de achtste finales. De Londense club won in Zweden met 1-0 van het nog puntloze Malmö.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi