Laatste nieuws over eu
101 t/m 120 (van 7420 artikelen)
15 dec 14:56
FNV heeft Uber gedagvaard omdat het bedrijf achter de gelijknamige taxi-app chauffeurs niet volgens de cao voor taxichauffeurs betaalt.
15 dec 12:29
Het Europese geneesmiddelenbureau EMA keurt volgens bronnen van de Duitse krant Bild 23 december het Amerikaans-Duitse coronavaccin van Pfizer en BioNTech goed.
15 dec 12:19
De situatie rond het coronavirus in Duitsland is op dit moment op zijn zwaarst, maar kan nog veel erger worden.
15 dec 7:10
Dat zou dan gaan om zowel terugkerende Nederlanders als buitenlandse bezoekers aan Nederland.
14 dec 18:18
De koninklijke gendarmerie heeft zaterdagochtend het lichaam van 'Zouhaira' Ilham aangetroffen.
14 dec 1:25
Een actiever overheidsbeleid is nodig om de komst van nieuwe migranten in goede banen te leiden.
13 dec 21:30
Het ministerie van Justitie en Veiligheid waarschuwt mensen voor een lijst die zondagavond op social media rondgaat waarin zogenaamd de komende coronamaatregelen van het kabinet staan opgesomd.
12 dec 17:21
De leiders van alle landen zouden een "klimaatnoodtoestand" moeten uitroepen om een catastrofale opwarming van de aarde te voorkomen.
12 dec 10:06
Arme landen kunnen het coronavirus niet goed bestrijden, omdat de patenten op de eerste vaccins dat te duur maakt.
11 dec 11:10
De dierenwelzijnsorganisatie Eyes on Animals roept de Europese Commissie op te voorkomen dat vee wordt doorgevoerd naar landen waar de slachtomstandigheden "gruwelijk" zijn.
11 dec 11:01
Turkije verwerpt de nieuwe sancties die de Europese Unie het land oplegt vanwege gasboringen in de Middellandse Zee bij Griekenland en Cyprus.
11 dec 3:34
De EU-leiders zijn het eens geworden over uitbreiding van sancties tegen Turkije vanwege illegale gasboringen in de Middellandse Zee bij Griekenland en Cyprus.
10 dec 9:06
De inzet van wijkteams of praktijkondersteuners bij de huisarts (POH’s) heeft niet geleid tot een vermindering van het aantal kinderen in gespecialiseerde tweedelijns jeugdzorg.
9 dec 19:52
Europol kan EU-landen voortaan waarschuwen voor jihadgangers en andere gevaarlijke personen, als het aan de Europese Commissie ligt.
9 dec 17:42
De Europese Unie gaat meer Turken en Turkse bedrijven straffen voor het boren naar gas in betwiste delen van de Middellandse Zee. Alle EU-landen kunnen daarmee leven, zeggen hoge EU-diplomaten.
9 dec 13:17
De strijd tegen terrorisme begint met het beter opnemen van buitenstaanders in de samenleving, vindt de Europese Commissie.
9 dec 12:02
Winkelcentrum Beverhof in Beverwijk is woensdagochtend open.
9 dec 10:53
China en Rusland hebben hun coronavaccins nog niet voorgelegd aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), dat middelen moet goedkeuren voordat ze in Europa gebruikt mogen worden.
9 dec 7:53
Bij een explosie in het winkelcentrum Beverhof in Beverwijk is woensdagochtend kort na 05. 00 uur de achtergevel van een Poolse supermarkt fors beschadigd.
8 dec 14:35
Het coronavaccin van farmaceut Pfizer en biotechnoloog BioNTech voldoet aan de veiligheids- en effectiviteitseisen die de Amerikaanse medicijnenwaakhond FDA stelt.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi