Laatste nieuws over eu
121 t/m 140 (van 8028 artikelen)
7 okt 18:53
De Europese Unie moet 42. 500 Afghanen kunnen opvangen die na de machtsgreep door de Taliban willen uitwijken.
7 okt 13:11
De Europese Commissie is "zeer bezorgd" over nieuwe beschuldigingen over illegale zogenoemde pushbacks in onder meer Griekenland en Kroatië.
7 okt 10:02
Migranten worden aan de buitengrenzen van de Europese Unie soms met geweld teruggestuurd door speciale eenheden van de politie.
15:18
De Europese gasprijzen gingen woensdag verder omhoog naar een nieuw recordniveau.
14:48
De Marokkaanse politie heeft woensdag in Tanger een vijfledige terreurcel ontmanteld die banden zou hebben met Daesh.
4 okt 18:31
Madrid heeft Rabat ruim 90 quads aangeboden als onderdeel van het ondersteuningsprogramma waarbij Marokko politieagent speelt voor Europa.
4 okt 17:06
De voormalige Catalaanse separatistenleider en regiopremier Carles Puigdemont wordt vooralsnog niet door Italië aan Spanje overgeleverd.
4 okt 8:03
Qatar heeft een bestelling geplaatst bij een Chinese scheepsbouwer voor vier nieuwe tankers voor het vervoer van vloeibaar gemaakt aardgas (lng).
2 okt 18:51
Het separatistische Polisario-Front wil ruim € 1 miljard schadevergoeding van de Europese Unie (EU) als gevolg van de "onrechtmatige overeenkomst" tussen Marokko en de EU.
1 okt 18:19
De Franse ambassadeur in Algiers François Gouyette werd op het matje geroepen.
30 sep 19:45
De Britse onderneming Xlinks is gestart met het plan om een onderzeese stroomkabel aan te leggen tussen Marokko en het Verenigd Koninkrijk.
30 sep 18:29
De bondscoach van Marokko Vahid Halilhodzic heeft donderdag opnieuw uitgehaald naar Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech.
30 sep 17:28
Europol, het in Den Haag gevestigde samenwerkingsbureau van de politiediensten van de Europese Unie, moet betere toegang tot informatie over mensensmokkel krijgen.
30 sep 12:41
Een werkloze die eerder een uitkering kreeg wegens ziekte in een EU-land heeft na verhuizing naar een ander EU-land recht op een WW-uitkering
29 sep 18:03
De Spaanse regering gaat in beroep tegen de beslissing van het Europese Hof om de handelsovereenkomsten tussen Marokko en de Europese Unie (EU) nietig te verklaren.
29 sep 13:56
De Europese Commissie moet namens de EU opnieuw gaan onderhandelen over een aantal handelsafspraken met Marokko en daarin de bevolking van de Westelijke Sahara betrekken.
27 sep 17:17
Mensen die besmet zijn geweest met het coronavirus, hebben maanden later nog antistoffen in hun neusvocht.
26 sep 14:22
Het Russische Gazprom staat klaar om meer gas te leveren aan Europa. Dat zei de Russische minister voor Energie, Dmitri Peskov, tegen het Russische persbureau Interfax.
26 sep 10:36
Een aswolk vanuit La Palma die in de nacht van zaterdag op zondag over Noord-Afrika en Europa ging, heeft geen risico's opgeleverd voor de volksgezondheid.
26 sep 5:08
De Russische minister Sergej Lavrov van Buitenlandse Zaken heeft bevestigd dat de autoriteiten in Mali een particulier militair bedrijf hebben benaderd.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi