Laatste nieuws over europa
1 t/m 20 (van 724 artikelen)
19 okt 16:20
Nederland blijft protesteren tegen de opsluiting van een politieke tegenstander van de Turkse regering, ook al heeft Turkije de Nederlandse ambassadeur op het matje geroepen.
19 okt 15:59
De Verenigde Staten blijven buitenlanders weren die zijn hersteld van Covid-19 en daarna één dosis van de coronavaccins van Pfizer, Moderna of AstraZeneca hebben gekregen.
19 okt 11:57
Turkije heeft een man die president Erdogan zou hebben bespot op Facebook veel te hard aangepakt.
18 okt 9:57
De Europese Unie heeft ruim een miljard Covid-19-vaccins die in de lidstaten zijn geproduceerd uitgevoerd sinds december vorig jaar.
17 okt 13:13
Nederland kleurt komende week grotendeels rood op de kaart van coronagevallen in Europa.
15 okt 12:08
Reisorganisatie Sunweb gaat weer reizen aanbieden naar de Rode Zee in Egypte en TUI organiseert vanaf zaterdag vakanties naar de Kaapverdische Eilanden.
15 okt 9:13
Bijna één op de vijf Nederlandse jongeren heeft een psychische aandoening, schat UNICEF op basis van Europese data.
15 okt 7:00
In haar nieuwe documentaireserie How To Be Young duikt Margriet van der Linden in het soms harde en moeilijke leven van Europese jongeren.
14 okt 11:47
De Europese medicijnautoriteiten hebben enkele nieuwe zeldzame bijwerkingen vastgesteld van de coronavaccins van Janssen en AstraZeneca.
7 okt 13:11
De Europese Commissie is "zeer bezorgd" over nieuwe beschuldigingen over illegale zogenoemde pushbacks in onder meer Griekenland en Kroatië.
6 okt 15:18
De Europese gasprijzen gingen woensdag verder omhoog naar een nieuw recordniveau.
30 sep 17:28
Europol, het in Den Haag gevestigde samenwerkingsbureau van de politiediensten van de Europese Unie, moet betere toegang tot informatie over mensensmokkel krijgen.
30 sep 12:41
Een werkloze die eerder een uitkering kreeg wegens ziekte in een EU-land heeft na verhuizing naar een ander EU-land recht op een WW-uitkering
26 sep 14:22
Het Russische Gazprom staat klaar om meer gas te leveren aan Europa. Dat zei de Russische minister voor Energie, Dmitri Peskov, tegen het Russische persbureau Interfax.
26 sep 10:36
Een aswolk vanuit La Palma die in de nacht van zaterdag op zondag over Noord-Afrika en Europa ging, heeft geen risico's opgeleverd voor de volksgezondheid.
26 sep 5:08
De Russische minister Sergej Lavrov van Buitenlandse Zaken heeft bevestigd dat de autoriteiten in Mali een particulier militair bedrijf hebben benaderd.
23 sep 5:00
Dit jaar overleden iedere week twee kinderen in overvolle opvangkampen in Syrië, blijkt uit een rapport dat Save The Children donderdag publiceert.
16 sep 14:25
Heel Nederland is ook de komende week rood op de kaart van coronagevallen in Europa. Dat is de een na hoogste waarschuwingskleur.
10 sep 15:22
Het hoofd van WHO Europa twijfelt of alleen vaccins in staat zijn om de coronapandemie te beëindigen, zoals eerder werd geclaimd.
10 sep 10:02
Het Duitse BioNTech wil het coronavaccin dat het met Pfizer op de markt brengt door toezichthouders laten goedkeuren voor kinderen in de leeftijdsgroep 5-11, ook in Europa.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi