Laatste nieuws over europa
41 t/m 60 (van 618 artikelen)
9 dec 13:17
De strijd tegen terrorisme begint met het beter opnemen van buitenstaanders in de samenleving, vindt de Europese Commissie.
9 dec 10:53
China en Rusland hebben hun coronavaccins nog niet voorgelegd aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), dat middelen moet goedkeuren voordat ze in Europa gebruikt mogen worden.
9 dec 7:53
Bij een explosie in het winkelcentrum Beverhof in Beverwijk is woensdagochtend kort na 05. 00 uur de achtergevel van een Poolse supermarkt fors beschadigd.
8 dec 14:35
Het coronavaccin van farmaceut Pfizer en biotechnoloog BioNTech voldoet aan de veiligheids- en effectiviteitseisen die de Amerikaanse medicijnenwaakhond FDA stelt.
7 dec 13:35
Turkije heeft zich de afgelopen maanden aan "te veel provocaties" bezondigd om de spanningen tussen Turkije en de EU te doen afnemen.
7 dec 11:23
De aankondiging van Iran om meer uranium te gaan verrijken baart Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk grote zorgen.
6 dec 18:56
Italië telt als tweede Europese land meer dan 60.000 coronadoden. In het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland werd deze grimmige mijlpaal onlangs al bereikt.
4 dec 13:52
De Europese Unie moet zich afvragen of zij niet steviger moet optreden tegen Turkije, dat volgens EU-president Charles Michel "geen beterschap toont".
3 dec 15:33
Duitsland heeft beloofd Israël op te nemen in de EU-overeenkomst voor vaccinatie tegen het coronavirus die Europa heeft gesloten met grote farmaceutische bedrijven.
15:03
Reizen binnen de EU is niet gevaarlijker dan in eigen land blijven.
11:13
Mohamed Ihattaren maakt deel uit van de selectie van PSV voor de uitwedstrijd van donderdag tegen Granada in de Europa League.
09:50
De verkozen Amerikaanse president Joe Biden is niet direct van plan de importheffingen op Chinese goederen te schrappen.
30 nov 17:26
Huisartsen willen de garantie dat de overheid zorgt voor genoeg coronavaccins.
28 nov 14:17
In Europa zijn inmiddels meer dan 400. 000 mensen door het coronavirus overleden. Dat meldt het Franse persbureau AFP zaterdag op basis van cijfers van de gezondheidsautoriteiten.
26 nov 19:53
Er komt waarschijnlijk een nieuw internationaal onderzoek naar het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca.
26 nov 13:29
De werking van het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca, die bij de ontwikkeling ervan optrekt met de universiteit van Oxford, roept steeds meer vragen op.
24 nov 18:27
Ondanks felle protesten gaat Frankrijk het filmen en fotograferen van agenten aan banden leggen.
22 nov 13:33
België verwacht vanaf eind december te kunnen beschikken over de eerste coronavaccins.
21 nov 12:31
Turkije heeft zaterdag zijn omstreden seismische onderzoeksmissie naar gas in het oostelijke Middellandse Zeegebied met acht dagen verlengd.
20 nov 17:32
De eerste vaccins tegen het coronavirus gaan begin volgend jaar naar de bewoners van verpleeghuizen en mensen met een verstandelijke beperking die in een instelling wonen.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi