Laatste nieuws over europa
81 t/m 100 (van 690 artikelen)
2 feb 19:57
Polen, Zweden en België kiezen ervoor om geen ouderen in te enten met het vaccin van de Brits-Zweedse farmaceut AstraZeneca en de universiteit van Oxford.
1 feb 15:24
Op een virtuele landkaart is voortaan te zien hoe Europese landen vorderen met het vaccineren van mensen tegen het coronavirus.
30 jan 1:05
Frankrijk sluit vanaf zondag middernacht de grenzen voor niet-essentieel reisverkeer van buiten de Europese Unie.
28 jan 11:53
Melkkoeien die elke dag een kwart theelepel van een middel dat DSM heeft ontwikkeld aan hun voer toegevoegd krijgen, stoten 27 tot 40 procent minder methaan uit.
26 jan 16:42
Het Verenigd Koninkrijk biedt EU-burgers geld aan om te vertrekken en terug te gaan naar hun land van herkomst, meldt de krant The Guardian.
26 jan 14:48
In de strijd tegen de nieuwe mutaties van het coronavirus wil Duitsland het reizen praktisch onmogelijk maken.
23 jan 10:59
Het kabinet kondigde eerder deze week strengere maatregelen voor reizigers af in een poging het coronavirus, en vooral de nieuwe varianten, terug te dringen.
21 jan 11:03
Rijbewijzen die verlopen zijn of binnenkort verlopen blijven langer geldig, meldt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat donderdag.
21 jan 9:12
De EU-leiders bespreken donderdagavond onder meer of ze skivakanties en andere niet-noodzakelijke reizen tijdelijk moeten verbieden.
20 jan 19:39
De Britten hebben met 1820 coronadoden binnen een etmaal een nieuw record. De Britse premier Boris Johnson sprak over verschrikkelijke cijfers.
20 jan 14:26
De Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (Wiv) - sleepwet in de volksmond - schiet op een aantal punten tekort en moet aangepast worden.
20 jan 14:04
Rusland wil zijn coronavaccin Spoetnik V ook aan landen in de Europese Unie leveren.
19 jan 18:01
In het Verenigd Koninkrijk is afgelopen etmaal een recordaantal mensen overleden door het coronavirus. De voorbije 24 uur stierven 1610 mensen.
18 jan 8:13
Nederlanders zoeken voor hun vakantie dit jaar vooral naar onderkomens in Nederland. Mensen die wel over de grens durven te kijken, tonen vooral interesse in autovakanties naar Europese landen als Frankrijk en Italië.
11 jan 14:12
Turkije begint een antitrustzaak tegen Facebook. Reden voor het onderzoek zijn de wijzigingen die berichtendienst WhatsApp, onderdeel van Facebook, doorvoert.
9 jan 13:48
Turkije is een zogeheten antidumpingzaak begonnen naar de invoer van staal uit de Europese Unie en Zuid-Korea.
6 jan 13:59
Het nieuwe coronavaccin van Moderna zal ook werken tegen de besmettelijkere Britse variant van het coronavirus, verwacht voorzitter Ton de Boer van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)
6 jan 13:53
De Europese medicijnautoriteiten blijven de veiligheid en werkzaamheid van het coronavaccin van Moderna "goed in de gaten houden", benadrukt het Nederlandse College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG).
3 jan 3:52
De Europese Unie is bezorgd over de leefomstandigheden van honderden dakloze migranten in Bosnië.
29 dec 9:37
De onderhandelingen tussen de Spaanse en Britse regering over het handelsverkeer na de brexit zijn op een horde gestuit, namelijk regelingen rond Gibraltar
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi