Laatste nieuws over europa
101 t/m 120 (van 690 artikelen)
28 dec 22:42
Voormalig directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM Roel Coutinho noemt het "verbijsterend" en "ook een beetje beschamend" dat Nederland als laatste in de Europese Unie begint met vaccineren tegen het coronavirus.
27 dec 11:12
Veel landen binnen de Europese Unie beginnen zondag met het vaccineren tegen het coronavirus.
25 dec 16:58
Sinds de uitbraak van de coronapandemie zijn in Europa ruim 25 miljoen besmettingen met het coronavirus geregistreerd.
21 dec 9:46
Frankrijk start zondag met het inenten van burgers tegen het coronavirus. Minister van Gezondheid Olivier Veran zei op Twitter dat mensen met een zwakke gezondheid als eersten worden ingeënt.
20 dec 22:40
Frankrijk legt vanaf middernacht al het verkeer vanuit het Verenigd Koninkrijk 48 uur stil in verband met de meer besmettelijke coronavariant die daar rondgaat.
20 dec 17:01
Frankrijk, Duitsland en de Europese Unie hebben zondagmiddag overlegd over de coronavariant die in het Verenigd Koninkrijk rondgaat.
20 dec 16:14
Landen in Europa moeten steviger maatregelen nemen tegen het coronavirus nu er een nieuwe, mogelijk besmettelijker variant van het coronavirus circuleert.
15 dec 17:59
Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en vier andere Europese landen willen het begin van de coronavaccincampagne onderling afstemmen.
15 dec 12:29
Het Europese geneesmiddelenbureau EMA keurt volgens bronnen van de Duitse krant Bild 23 december het Amerikaans-Duitse coronavaccin van Pfizer en BioNTech goed.
15 dec 7:10
Dat zou dan gaan om zowel terugkerende Nederlanders als buitenlandse bezoekers aan Nederland.
14 dec 1:25
Een actiever overheidsbeleid is nodig om de komst van nieuwe migranten in goede banen te leiden.
9 dec 19:52
Europol kan EU-landen voortaan waarschuwen voor jihadgangers en andere gevaarlijke personen, als het aan de Europese Commissie ligt.
9 dec 13:17
De strijd tegen terrorisme begint met het beter opnemen van buitenstaanders in de samenleving, vindt de Europese Commissie.
9 dec 10:53
China en Rusland hebben hun coronavaccins nog niet voorgelegd aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), dat middelen moet goedkeuren voordat ze in Europa gebruikt mogen worden.
9 dec 7:53
Bij een explosie in het winkelcentrum Beverhof in Beverwijk is woensdagochtend kort na 05. 00 uur de achtergevel van een Poolse supermarkt fors beschadigd.
8 dec 14:35
Het coronavaccin van farmaceut Pfizer en biotechnoloog BioNTech voldoet aan de veiligheids- en effectiviteitseisen die de Amerikaanse medicijnenwaakhond FDA stelt.
7 dec 13:35
Turkije heeft zich de afgelopen maanden aan "te veel provocaties" bezondigd om de spanningen tussen Turkije en de EU te doen afnemen.
7 dec 11:23
De aankondiging van Iran om meer uranium te gaan verrijken baart Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk grote zorgen.
6 dec 18:56
Italië telt als tweede Europese land meer dan 60.000 coronadoden. In het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland werd deze grimmige mijlpaal onlangs al bereikt.
13:52
De Europese Unie moet zich afvragen of zij niet steviger moet optreden tegen Turkije, dat volgens EU-president Charles Michel "geen beterschap toont".
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi